Πώς σας φαίνεται; Θα το επιλέγατε ποτέ σαν χρώμα στο αυτοκίνητό σας;

Το κόστος φτάνει τα 406 ευρώ.

Lada Niva καμουφλαρισμένο!

2.847 Επισκέψεις στο άρθρο (10/4/2018)

Το δικό της εργοστασιακό χρώμα camo για εκείνους που επιθυμούν το αυτοκίνητό τους «καμουφλαρισμένο» παρουσίασε η Lada. Πώς σας φαίνεται;

Aν και για την BMW το εξωτερικό χρώμα camo χρησιμοποιείται σαν φάρσα προς τους φίλους της την 1η Απριλίου, η Lada το αντιμετωπίζει πολύ πιο σοβαρά και πλέον το περιλαμβάνει μέσα στην γκάμα χρωμάτων που προσφέρει για το γνωστό Lada Niva.

To SUV της Lada έχει παραμείνει ολόιδιο με το μοντέλο που μπήκε στην γραμμή παραγωγής της εταιρείας το 1977, αν και έχει λάβει κάποιες μικρές διαφοροποιήσεις στο πέρας των δεκαετιών και αναβαθμίσεις στον τεχνολογικό του εξοπλισμό όπως air-condition.
 
Aυτή τη φορά, η Lada επέλεξε να παρουσιάσει κάτι καινούριο για το 2018, παρουσιάζοντας το εξωτερικό χρώμα camo που η ίδια το χαρακτηρίζει «μάχιμο» και «σκληρό» και με κόστος που φτάνει τα 406 ευρώ. Σύμφωνοι, δεν είναι ό,τι πιο συναρπαστικό έχει παρουσιαστεί το τελευταίο χρονικό διάστημα, η πολύ χαμηλή τιμή του μοντέλου όμως το κάνει το ιδανικό αυτοκίνητο για όσους επιθυμούν ένα πρακτικό SUV για βόλτες στην ύπαιθρο.

Πώς σας φαίνεται; Θα το επιλέγατε ποτέ σαν χρώμα στο αυτοκίνητό σας;
 

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda