Κατά καιρούς έχουμε παρουσιάσει πολλές βελτιωμένες εκδόσεις μοντέλων που έχουν κατασκευαστεί, όμως αυτή η Mustang έχει το κάτι παραπάνω.

Mustang 800 ίππων με νίτρο πωλείται (+vid)

3.419 Επισκέψεις στο άρθρο (22/11/2018)

Κατά καιρούς έχουμε παρουσιάσει πολλές βελτιωμένες εκδόσεις μοντέλων που έχουν κατασκευαστεί, όμως αυτή η Mustang έχει το κάτι παραπάνω.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο αποτελεί έργο της αντιπροσωπείας Beechmont Ford από το Σινσινάτι του Οχάιο και πραγματικά προσελκύει το ενδιαφέρον όλων των οπαδών, καθώς εκτός από τα επιπλέον στοιχεία συνοδεύεται και από εγγύηση.
 
Περήφανη για το έργο της η αντιπροσωπεία δημοσίευσε σε βίντεο στοιχεία για το μοντέλο, το οποίο είναι εξοπλισμένο με το πακέτο που ονομάζεται BFP Drag. Μεταξύ των νέων στοιχείων που προσφέρει το πακέτο αυτό είναι και μία νιτρομπουκάλα, ενώ η εταιρεία ισχυρίζεται πως μετά από τη δική της «περιποίηση» η Mustang τρέχει με ισχύ 800 ίππων, που συνοδεύονται μάλιστα και από εγγύηση. Λεπτομέρειες δεν γίνονται γνωστές, ωστόσο τολμούμε να πούμε πως αυτή η εγγύηση δεν φαίνεται να είναι εργοστασιακή.
Επιστρέφοντας στη βελτιωμένη version του αυτοκινήτου που πρωταγωνιστεί, σύμφωνα με το βίντεο πρόκειται για μία Mustang GT εφοδιασμένη με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, η οποία είναι εξοπλισμένη με πολλά νέα χαρακτηριστικά, αλλά εμφανή και άλλα όχι, προκειμένου να μπορέσει να διαχειριστεί τους 800 ίππους που προέρχονται από τον 5,0 λίτρων V8 κινητήρα.
 
Η τιμή δεν έχει γίνει γνωστή, αλλά φανταζόμαστε πως θα είναι αρκετές χιλιάδες επιπλέον σε σχέση με το βασικό μοντέλο.
 

Toyota
test center