Το τωρινό Υaris τρίτης γενιάς.

Tότε έρχεται το νέο Yaris

19.794 Επισκέψεις στο άρθρο (24/1/2019)

Εκπρόσωπος της ιαπωνικής μάρκας αποκάλυψε πότε θα κάνει ντεμπούτο το Τοyota Yaris στην ολοκαίνουρια τέταρτη γενιά του.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι πληροφορίες που έρχονται από τις ΗΠΑ σχετικά με το πότε πρόκειται να παρουσιαστεί η επόμενη γενιά του δημοφιλούς Toyota Yaris. To ιαπωνικό μικρό βρίσκεται αυτή την στιγμή στην τρίτη του γενιά και μπαίνει στον όγδοο χρόνο της εμπορικής του πορείας. Υπενθυμίζουμε ότι η Τοyota έχει προσφέρει στο Yaris, κατά την διάρκεια αυτών των 8 ετών, δύο ανανεώσεις, το 2014 και το 2017.

Σε δηλώσεις της η Nancy Hubell, εκπρόσωπος της μάρκας στις ΗΠΑ, τόνισε για την επερχόμενη Έκθεση της Νέας Υόρκης του 2020 που θα ανοίξει τις πόρτες της στις 17 Απριλίου του επόμενου έτους: «Εργαζόμαστε σε κάτι καινούριο για το 2020 και δεν μπορούμε να περιμένουμε μέχρι τότε». Και ενώ ήδη είχαν άρχισαν να φουντώνουν οι πρώτες φήμες για τo τι εννοούσε, λίγο αργότερα ένα άλλο στέλεχος της φίρμας επιβεβαίωσε πως στην Έκθεση αυτή θα παρουσιαστεί το ολοκαίνουριο Yaris.
 

Μέχρι στιγμής, τίποτα δεν έχει γίνει γνωστό για το τι πρέπει να περιμένουμε στη νέα γενιά του Yaris, αφού η Toyota δεν έχει αφήσει τίποτα να διαρρεύσει τόσο όσον αφορά την εμφάνιση του όσο και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του. Σίγουρα, θα συνεχίσει να προσφέρεται τόσο σε βενζίνη όσο και σε υβριδικές εκδόσεις, ωστόσο αδιαμφισβήτητο είναι πως δεν θα υπάρχουν πετρελαιοκίνητες εκδόσεις, μιας και η Τοyota έχει ανακοινώνει πως δεν θα συνεχίσει να προσφέρει κινητήρες diesel σε κάνενα μοντέλο της γκάμας της στην ευρωπαϊκή αγορα.

To Toyota Υaris αναδείχθηκε πρωταθλητής για μια ακόμη χρονιά στην ελληνική αγορά ανεξαρτήτως κατηγορίας, αφήνοντας δεύτερο με μεγάλη διαφορά το VW Polo. Το πόντιουμ συμπλήρωσε το Fiat Panda ενώ η πρώτη πεντάδα έκλεισε με τα Peugeot 208 και Opel Corsa.

Toyota
moto