Aυτό που φημολογείται είναι πως η Ford εργάζεται πάνω στην κατασκευή μίας νέας Mustang SVO.

Ετοιμάζει νέα «βασική» Mustang η Ford

3.734 Επισκέψεις στο άρθρο (5/4/2019)

Η Ford προετοιμάζεται να προσφέρει στο μέλλον μία «ηλεκτρισμένη» Mustang, ωστόσο μέχρι να συμβεί αυτό η αμερικανική εταιρεία αναμένεται να εισάγει μια νέα βασική έκδοση του μοντέλου που θα έχει μεγαλύτερη ισχύ και επιπλέον απόδοση.

Οι πληροφορίες αυτή τη στιγμή έρχονται με το σταγονόμετρο, όμως δεν αποκλείεται αυτό να αλλάξει με την έναρξη του Auto Show της Νέας Υόρκης, που ξεκινά τη 19η Απριλίου και όπως συμβαίνει συνήθως αυτά τα γεγονότα αποτελούν μία καλή ευκαιρία για την άντληση περισσότερων στοιχείων για τα πλάνα των εταιρειών.
 
Μέχρι όμως να ξεκαθαριστεί το τοπίο, αυτό που φημολογείται είναι πως η Ford εργάζεται πάνω στην κατασκευή μίας νέας Mustang SVO. Για αυτούς που δεν θυμούνται ή δεν γνωρίζουν την ύπαρξη του αυτοκινήτου να πούμε πως η μάρκα δημιούργησε τη Mustang SVO από το 1984 έως το 1986 και το διέθεσε με τον υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο κινητήρα 2,3 λίτρων που πρόσφερε 208 ίππους. Η ιπποδύναμη αυτή ήταν ίση με της V8, ωστόσο το μικρότερο μέγεθος του μοτέρ καθιστούσε την SVO πιο ελαφριά.
 
Μάλιστα το γεγονός πως η τρέχουσα βασική Mustang διατίθεται στις αγορές με τον 2,3 λίτρων υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο κινητήρα είναι ένα βασικό κοινό χαρακτηριστικό που φουντώνει ακόμα περισσότερο τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί. Από κει και πέρα άλλες φήμες αναφέρουν πως αντί του λογότυπου SVO ή νέα Mustang θα μπορούσε να πλαισιώσει την ονομασία της με το «ST», ενώ ένα άλλο λιγότερο πιθανό σενάριο θα ήταν η επιστροφή ενός μοντέλου εξοπλισμένο με V6 μοτέρ.
 
Όπως και να έχουν τα πράγματα οι πιθανότητες να έχουμε περισσότερες πληροφορίες τις επόμενες ημέρες είναι μεγάλες, οπότε αξίζει να περιμένουμε.

Toyota
moto