Τα δύο μοντέλα μαζί.

Το RX.

To NX.

Crafted έκδοση για τα Lexus NX & RX

3.033 Επισκέψεις στο άρθρο (3/7/2019)

Αυτή είναι η νέα έκδοση που έκανε διαθέσιμη η Lexus για τα, crossover/SUV, NX & RX.

Mια νέα έκδοση με την ονομασία Crafted Edition για τα NX και RX crossover/SUV της γκάμας της λανσάρει η Lexus για την αγορά της Αυστραλίας.

Το NX Crafted μπορεί να προσφερθεί τόσο στην 300 όσο και την 300h έκδοση του μοντέλου, ασχέτως με αν το αυτοκίνητο εξοπλίζεται ή όχι με σύστημα τετρακίνησης. Η έκδοση περιλαμβάνει νέο μαύρο φινίρισμα στην γρίλια και τις θήκες των καθρεπτών, μοναδικές 18άρες ζάντες αλουμινίου σκούρου χρώματος και μεγάλο τεχνολογικό εξοπλισμό όπως κάμερα 360 μοιρών, keyless entry, δορυφορική πλοήγηση, σύστημα ήχου με 10 ηχεία κ.α.

Το RX Crafted μπορεί να προσφερθεί στις εκδόσεις 300, 350 και 450h και, όπως και στο μικρότερο NX, το μοντέλο εξοπλίζεται με μαύρες λεπτομέρειες στην γρίλια, ίδιου χρώματος φινίρισμα στα φώτα ομίχλης, στους καθρέπτες, στον πίσω προφυλακτήρα και τις 20άρες ζάντες αλουμινίου. Ο εξοπλισμός του περιλαμβάνει πανοραμική οροφή, 12,3 ιντσών infotainment, Head Up Display έγχρωμο, μεγαλύτερη επένδυση από δέρμα, διζωνικό κλιματισμό κ.α.

Και τα δύο μοντέλα εξοπλίζονται επίσης με το πακέτο ασφαλείας Safety System+ που περιλαμβάνει συστήματα όπως προειδοποίηση σύγκρουσης, ανίχνευση πεζών, αυτόματο φρενάρισμα, cruise control, bi-LED φώτα κ.α
 

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda