Τη νέα έκδοση του Lexus NX, Black Line Special Edition παρουσίασε η ιαπωνική εταιρεία.

H νέα έκδοση NX Black Line βασίζεται στο πακέτο Premium που προσφέρει για το αρχικό μοντέλο η μάρκα.

Στο εσωτερικό οι ραφές στα καθίσματα θα έχουν το χρώμα του χαλκού.

Η «χάλκινη» ειδική έκδοση του Lexus NX

2.436 Επισκέψεις στο άρθρο (1/10/2019)

Τη νέα έκδοση του Lexus NX, Black Line Special Edition παρουσίασε η ιαπωνική εταιρεία, με το μοντέλο να εξοπλίζεται με αρκετά μπρούτζινα χαρακτηριστικά αλλά και το Android Auto ως στάνταρ.

Η συγκεκριμένη έκδοση θα απασχολήσει τους Αμερικανούς πελάτες της μάρκας και πάλι όχι όλους καθώς η φίρμα ανακοίνωσε πως η παραγωγή του θα περιοριστεί σε μόλις 2.000 μονάδες, με την τιμολόγηση να ξεκινά από  44.710 δολάρια (41.000 ευρώ περίπου).
 
Από την άποψη των προδιαγραφών, η νέα έκδοση NX Black Line βασίζεται στο πακέτο Premium που προσφέρει για το αρχικό μοντέλο η μάρκα, ωστόσο προσθέτει τα προαναφερόμενα μπρούτζινα χαρακτηριστικά. Αυτά τα εντοπίζουμε τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό μέρος (τροχούς), το οποίο θα προσφέρεται με τρεις διαφορετικές χρωματικές επιλογές (λευκό, γκρι και κόκκινο). Παράλληλά η μαύρη χαρακτηριστική τραπεζοειδής γρίλια θα τονίζεται από ακόμα πιο σκούρα και γυαλιστερά περιγράμματα.
 
Στο εσωτερικό οι ραφές στα καθίσματα θα έχουν το χρώμα του χαλκού, όπως και τα ειδικά πατάκια, ενώ το ίδιο χρώματα θα κοσμεί και ένα μέρος των πάνελ των θυρών. Τέλος στην καμπίνα ο οδηγός θα μπορεί να βρει θερμαινόμενο τιμόνι, αλλά και μία οθόνη 10,3 ιντσών που θα φιλοξενεί το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης, όντας πλέον συμβατό με το Android Auto.
 
Το Lexus NX 300 Black Line Special Edition θα είναι διαθέσιμο στις αμερικανικές αντιπροσωπείες από τον Νοέμβριο του 2019.

Toyota
moto