Την πρώτη εικόνα του plug-in υβριδικού Toyota RAV4 μοιράστηκε με το ευρύ κοινό η ιαπωνική μάρκα.

Αυτό είναι το plug-in υβριδικό Toyota RAV4

11.671 Επισκέψεις στο άρθρο (11/10/2019)

Την πρώτη εικόνα του plug-in υβριδικού Toyota RAV4 μοιράστηκε με το ευρύ κοινό η ιαπωνική μάρκα, ένα περίπου μήνα πριν το επίσημο ντεμπούτο του μοντέλου.


Η αποκάλυψη θα πραγματοποιηθεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Λος Αντζελες στις 20 Νοεμβρίου 2019, όμως για να μην περιμένουμε μέχρι τότε η Toyota προχώρησε στη δημοσίευση της πρώτης εικόνας teaser. Εκτός της εικόνας η φίρμα δεν ανέφερε πολλά στοιχεία, ωστόσο είπε πως το εν λόγω μοντέλο θα είναι το ισχυρότερο από τη συνολική γκάμα του RAV4. Έτσι αναμένεται να αφήσει πίσω του το υπάρχον RAV4 Hybrid με ισχύ 222 ίππους.
 
Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό ποιο σύστημα κίνησης θα εφαρμόσει η Toyota στο νέο μοντέλο, όμως δεν αποκλείεται να διατηρήσει αυτούσιο τον 2,5 λίτρων κινητήρα και τα δύο ηλεκτρικά μοτέρ που βρίσκουμε στο υβριδικό, αλλά να προσθέσει ένα μεγαλύτερο πακέτο μπαταριών.
 
Από αισθητικής απόψεως το plug-in υβριδικό RAV4 φέρει κάποιες μικρές αλλαγές. Στις γωνίες του εμπρόσθιου άκρου υπάρχουν κατακόρυφα τοποθετημένες λωρίδες LED, ενώ το κάτω μέρος φέρει περιμετρικά διακοσμητικά χαρακτηριστικά χρωμίου. Η μάσκα ξεχωρίζει από το γυαλιστερό μαύρο πλέγμα, ενώ το συγκεκριμένο κόκκινο προς κεραμιδί χρώμα (Supersonic Red) κάνει το ντεμπούτο του μαζί με την συγκεκριμένη έκδοση. Τέλος βλέπουμε πως το μοντέλο της εικόνας έχει οροφή σε διαφορετικό χρώμα (μαύρο) από το υπόλοιπο αμάξωμα.

NEO TRANSPORTER
test center