Mach-E και επίσημα.

Eπίσημο: Ford Mach-E το όνομα του ηλεκτρικού crossover

2.365 Επισκέψεις στο άρθρο (14/11/2019)

Το νέο, πλήρως ηλεκτρικό SUV της Ford με το θρυλικό έμβλημα του Pony και το όνομα Mustang Mach-E θα αποκαλυφθεί την προσεχή Δευτέρα.

 
Προς επιβεβαίωση των φημών που είχαν έρθει στο φως το προηγούμενο διάστημα, η Ford αποκάλυψε και επίσημα πως το αμιγώς ηλεκτρικό crossover που θα υιοθετήσει εμφάνιση εμπνευσμένη από την θρυλική Mustang θα ονομάζεται Mach-E.

Με αυτόν τον τρόπο η Ford δείχνει πως θέλει να μετατρέψει το όνομα Mustang σε κάτι μεγαλύτερο, προσφέροντας δηλαδή μια πλήρη γκάμα μοντέλων ως συνεχιστές της βαριάς κληρονομιάς του θρυλικού pony car. Η πλήρως ηλεκτρική Mustang Mach-E θα κάνει το ντεμπούτο της στις 18 Νοεμβρίου σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Los Angeles, η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω YouTube, Facebook, και Twitter.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίαση του μοντέλου ο ηθοποιός Idris Elba θα βοηθήσει στην αποκάλυψη του τελευταίου μέλους της οικογένειας Mustang. Αμέσως μετά τη μετάδοση – που θα ολοκληρωθεί γύρω στις 04:30 ώρα Ελλάδας – θα ξεκινήσουν για συγκεκριμένες αγορές οι προπαραγγελίες για τη Mustang Mach-E στον ιστότοπο Ford.com.

Η ισχύς θα πηγάζει από ένα ηλεκτρικό κινητήριο σύνολο αποτελούμενο πιθανότατα από δύο ή περισσότερα ηλεκτρικά μοτέρ που θα προσφέρουν κίνηση και στους τέσσερις τροχούς. Ακριβή τεχνικά χαρακτηριστικά δεν υπάρχουν πέρα από το γεγονός ότι η αυτονομία θα φτάνει στις κορυφαίες εκδόσεις τα 600 χλμ., κάτι που θα φέρει το Mach-E μπροστά από τον μεγάλο του αντίπαλο, το Τesla Model X.

Toyota
test center