H Μustang Shelby GT500.

Aγόρασες Mustang; Πέρνα σχολείο οδήγησης!

2.304 Επισκέψεις στο άρθρο (13/12/2019)

Η Ford προσφέρει σε όσους θέλουν μάθουν πως να οδηγούν σωστά την GT500 την δυνατότητα να παρακολουθήσουν δωρεάν μια σειρά από μαθήματα οδήγησης για να ανακαλύψουν τις δυνατότητες του pony car.

H Shelby GT500 είναι η πιο ισχυρή εργοστασιακή Ford Mustang. Με 771 άλογα κάτω από το καπό και την ροπή να φτάνει τα 847 Nm χάρη στον V8 υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα χωρητικότητας 5,2 λίτρων, η GT500 δεν είναι εύκολα ελεγχόμενη από οποιονδήποτε αρχάριο, εάν αυτός θέλει να εκμεταλλευτεί το σύνολο των ικανοτήτων της.

Αυτό το γνωρίζει και η ίδια η Ford και για αυτό προσφέρει την δυνατότητα στους κατόχους του μοντέλου να παρακολουθήσουν ένα συμπληρωματικό σχολείο οδήγησης στην πίστα Charlotte Motor Speedway της Βόρειας Καρολίνας στις ΗΠΑ. Η εταιρεία θα διοργανώσει μια σειρά μαθημάτων που θα δώσει στους ιδιοκτήτες της GT500 να μάθουν νέες τεχνικές οδήγησης για την πίστα τόσο στην θεωρία όσο και την πράξη από πιστοποιημένους επαγγελματίες δασκάλους οδήγησης που ειδικεύονται σε αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων και, εδώ συγκεκριμένα, στις ικανότητες της Ford Mustang.

«Με αυτό το μοτέρ, η ολοκαίνουργια Shelby GT500 προσφέρει επιδόσεις αντίστοιχες με αυτές των supercar», δήλωσε ο Dave Pericak, διευθυντής της εταιρικής διαχείρισης προϊόντων της Ford. «Το GT500 Track Attack είναι απολύτως απαραίτητο για να βοηθήσει τους ιδιοκτήτες να καταλάβουν πώς να αξιοποιήσουν στο έπακρο τα αυτοκίνητά τους. Θα είναι μια συναρπαστική εμπειρία που οι ιδιοκτήτες δεν θα ξεχάσουν ποτέ».

Η Ford θα καλύψει το κόστος των μαθημάτων αλλά οι συμμετέχοντες θα πρέπει να πληρώσουν για την διαμονή και την σίτιση τους.
 

Toyota
moto