Teaser του «καυτού» Yaris

22.497 Επισκέψεις στο άρθρο (19/12/2019)

Γεννημένο από το WRC, το νέο «καυτό» Toyota Yaris λίγες ημέρες πριν το ντεμπούτο του παρουσιάζεται σε ένα ακόμα teaser βίντεο, τη στιγμή που μιλούν για αυτό τέσσερις μεγάλες προσωπικότητες του αθλήματος.

Πριν από περίπου μία εβδομάδα σας αποκαλύψαμε χωρίς καμουφλάζ το νέο Toyota Yaris GR, το οποίο θα κάνει την επίσημη πρεμιέρα του στις 10 Ιανουαρίου. Ωστόσο η ιαπωνική μάρκα συνεχίζει ακόμα τις teaser δημοσιεύσεις αναφορικά με την ισχυρότερη έκδοση του μοντέλου.
 
Στην τελευταία το καμουφλαρισμένο Toyota Yaris GR, αναφέρεται ότι έχει γεννηθεί από το WRC και έτσι οι πλέον αρμόδιοι αναλαμβάνουν να οδηγήσουν το επερχόμενο μοντέλο, αλλά και να μιλήσουν ενώπιον της κάμερας για αυτό. Ο λόγος για τους Ott Tanak, Kris Meeke και Jari-Matti Latavala, που αποτελούν το τρίο των οδηγών της ιαπωνικής ομάδας στο WRC, καθώς και ο διευθυντής της Toyota WRC Team Tommi Makinen.
 
Πριν δούμε το βίντεο να αναφέρουμε πως ένα από τα στοιχεία που δεν έχει αποκαλυφθεί είναι εάν το μοντέλο θα έχει τετρακίνηση, όπως ανέφερε η έντονη φημολογία που είχε ξεσπάσει. Αν και για μία ακόμα φορά επιβεβαίωση δεν υπάρχει, στο βίντεο φαίνεται πως κάτι τέτοιο ισχύει. Ανεπιβεβαίωτος παραμένει και ο κινητήρας, όμως κατά πάσα πιθανότητα θα βρούμε ένα τρικύλινδρο τούρμπο μοτέρ, όπως και η διαθεσιμότητα του αυτοκινήτου.
 
Ο λόγος περνάει στους πλέον ειδικούς. Δείτε το βίντεο.
 

Toyota
moto