Περισσότερες εικόνες του νέου «καυτού» Toyota GR Yaris, αν και καμουφλαρισμένο, έδωσε στη δημοσιότητα η μάρκα.

H αποκάλυψη είναι προγραμματισμένη για τις 10 Ιανουαρίου.

Τα μεγάλα φρένα και οι κόκκινες δαγκάνες είναι πλέον ξεκάθαρα.

Το «καυτό» GR θα υιοθετήσει μια σπορ τρίθυρη διάταξη.

Στο εσωτερικό βλέπουμε ένα χειροκίνητο κιβώτιο.

Οι τεχνικές λεπτομέρειες παραμένουν ανεπιβεβαίωτες.

Εικόνες και βίντεο του «καυτού» GR Yaris

7.241 Επισκέψεις στο άρθρο (20/12/2019)

Περισσότερες εικόνες του νέου «καυτού» Toyota GR Yaris, αν και καμουφλαρισμένο, έδωσε στη δημοσιότητα η μάρκα που προετοιμάζεται για την αποκάλυψη του αυτοκινήτου σε λίγες ημέρες από σήμερα.


Αν και η αποκάλυψη είναι προγραμματισμένη για τις 10 Ιανουαρίου, πριν λίγες ημέρες σας είχαμε παρουσιάσει τις εικόνες που είχαν διαρρεύσει και έδειχναν το ισχυρό hatchback  χωρίς καμουφλάζ. Πλέον και με την πρεμιέρα του νέου αυτοκινήτου της Toyota να είναι προ των πυλών, η ιαπωνική φίρμα έδωσε δημοσίευσε καθαρότερες εικόνες του καμουφλαρισμένου μοντέλου.
 
Σε αυτές επιβεβαιώνεται ότι στοιχείο είχαμε αλιεύσει μέχρι σήμερα από όλες τις εικόνες που είχαν προηγηθεί. Το «καυτό» GR θα υιοθετήσει μια σπορ τρίθυρη διάταξη με μια ελαφρώς κεκλιμένη οροφή προσδίδοντάς του παράλληλα ένα πιο συναρπαστικό προφίλ. Τα μεγάλα φρένα και οι κόκκινες δαγκάνες είναι πλέον ξεκάθαρα, ενώ ξεχωριστή μνεία πρέπει να γίνει για τα μεγάλα φτερά στο πίσω μέρος, την τεράστια γρίλια στον πρόβολο, τις δύο απολήξεις της εξάτμισης και την αεροτομή.
 
Στο εσωτερικό βλέπουμε ένα χειροκίνητο κιβώτιο, ένα κανονικό-μηχανικό χειρόφρενο και σπορ καθίσματα τα οποία φαίνεται να έχουν ενισχυμένη πλευρική στήριξη. Παράλληλα εμφανίζεται το start/stop μπουτόν για την ενεργοποίηση και απενεργοποίηση του κινητήρα, όπως και η οθόνη που φιλοξενεί στο σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης.
 
Tέλος, κάποιες από τις τεχνικές λεπτομέρειες παραμένουν ανεπιβεβαίωτες, όμως η φημολογία αναφέρει πως το Yaris GR θα παίρνει ισχύ από ένα τρικύλινδρο τούρμπο μοτέρ. Η κίνηση θα πηγαίνει και στους τέσσερις τροχούς, μέσω του μηχανικού κιβωτίου έξι ταχυτήτων.

Δείτε το GR Yaris στην πίστα

 

Toyota
test center