2 φωτογραφίες »

H Mustang Mach-E θα διατίθεται με δύο επιλογές ως προς τη χωρητικότητα της μπαταρίας ιόντων λιθίου (standard range 75,7 kWh και extended range 98,8 kWh).

Sold out η Mustang Mach-E

3.552 Επισκέψεις στο άρθρο (2/4/2020)

Το αμιγώς ηλεκτρικό crossover που έχει λάβει σαφείς επιρροές στην εξωτερική του σχεδίαση από την Mustang έχει σημειώσει ήδη 50.000 κρατήσεις!


Sold out φαίνεται πως είναι πλέον η ηλεκτρική Mustang Mach-E, αφού, όπως όλα δείχνουν, η Ford έχει ήδη λάβει περισσότερα από 50.000 κρατήσεις για την αγορά του μοντέλου, όσο αυτοκίνητα δηλαδή σκοπεύει να ολοκληρώσει στις γραμμές παραγωγής της όλο το 2020.

Η Ford σε σχετική ανακοίνωσή της αναφέρει: «Δεν ανακοινώνουμε λεπτομέρειες για τον συνολικό αριθμό κρατήσεων προς το παρόν εκτός από το ότι οι κρατήσεις για την περιορισμένης παραγωγής First Edition έχουν έχουν λάβει τέλος και ότι περιμένουμε πως θα πουληθούν 50.000 Mach-E παγκοσμίως τους πρώτους 12 μήνες παραγωγής.»

Όταν έρθει στην αγορά στα τέλη του 2020, η Mustang Mach-E θα διατίθεται με δύο επιλογές ως προς τη χωρητικότητα της μπαταρίας ιόντων λιθίου (standard range 75,7 kWh και extended range 98,8 kWh) είτε με κίνηση στους πίσω τροχούς είτε με τετρακίνηση μέσω της χρήσης ηλεκτροκινητήρων σταθερού μαγνήτη. Στην έκδοση extended range και κίνηση στους πίσω τροχούς, η Mustang Mach‑E αναμένεται να εξασφαλίζει με μια φόρτιση ηλεκτρική αυτονομία έως και 600 χιλιόμετρα, σύμφωνα με τον WLTP. Το μοντέλο με την ίδια μπαταρία και κίνηση σε όλους τους τροχούς αναμένεται να αποδίδει ισχύ 337 ίππων και ροπή 565 Nm. 

Η Ford θα προσφέρει επίσης μία ειδική έκδοση υψηλών επιδόσεων. Η Mustang Mach-E GT προβλέπεται να ολοκληρώνει την επιτάχυνση 0 -100 χλμ/ώρα σε χρόνο μικρότερο των 5 δλ., αποδίδοντας προβλεπόμενη ισχύ 465 ίππων και ροπή 830 Nm.
 

Toyota
test center