Το επερχόμενο Hyundai Kona N εντοπίστηκε και καταγράφηκε σε ένα βίντεο.

Το Hyundai Kona N τρέχει στο Ring (+vid)

2.579 Επισκέψεις στο άρθρο (11/5/2020)

Περνώντας φουριόζο και με άνεση από τις στροφές, το επερχόμενο Hyundai Kona N εντοπίστηκε και καταγράφηκε σε ένα βίντεο να «γυμνάζεται» στην πίστα του Nürburgring. Δείτε το και εσείς!


H Hyundai, παρά τις αρχικές εξαγγελίες, έχει προσφέρει Ν έκδοση υψηλών επιδόσεων μόνο στο i30, αναφορικά με την αγορά της Ευρώπης. Η επέκταση της γκάμας Ν ωστόσο δεν αναμένεται να καθυστερήσει περαιτέρω, αφού κατάσκοποι «συνέλαβαν» το Κοna Ν να δοκιμάζεται στην πίστα του Nurburgring, πλήρως καλυμμένο από καμουφλάζ που καθιστά αδύνατο το να βγουν οποιαδήποτε συμπεράσματα σχετικά με την εμφάνισή του.
 
Εάν κάτι μπορεί να σημειωθεί είναι πως η γρίλια φαίνεται ότι έχει κερδίσει ελαφρώς σε μέγεθος όπως και ο αεραγωγός χαμηλά στον προφυλακτήρα, ενώ νέες είναι οι ζάντες στις οποίες χωρούν μέσα τους κόκκινες δαγκάνες φρένων. Στο πίσω μέρος, η αεροτομή στο τέλος της οροφής είναι επίσης μεγαλύτερη ενώ ο προφυλακτήρα χαμηλότερα θα είναι πιθανότατα πιο επιθετικός σε σχεδίαση και θα συνδυάζεται με στρογγυλές απολήξεις του συστήματος εξάτμισης.
 
Παράλληλα το βίντεο επισημαίνει επίσης την απόσταση από το έδαφος που έχει το crossover, το οποίο φαίνεται χαμηλότερο σε σύγκριση με το κανονικό Kona. Αυτό προφανώς και έχει επιτευχθεί μέσω μίας νέας ανάρτησης που με τη σειρά της βοηθά προς τη βελτίωση του χειρισμού.
 
Η ισχύς θα πηγάζει κατά πάσα πιθανότατα από τον γνωστό 2λιτρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα της Hyundai με ισχύ 275 άλογα σε συνδυασμό με 7άρι αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη ή ένα 6άρι μηχανικό και το σύστημα τετρακίνησης της φίρμας.
 
Τέλος, οι διαρροές που έχουν υπάρξει κάνουν λόγο πως κατασκευή του Kona N θα αρχίσει τον Ιούλιο, άρα είναι πολύ πιθανόν η παρουσίαση του μοντέλου να γίνει σύντομα, ώστε το εμπορικό λανσάρισμα να γίνει μέσα στο 2020.
 

NEO TRAFIC
moto