3 φωτογραφίες »

Οι εικόνες της Ford αποκαλύπτουν ότι η Mach 1 έχει αναθεωρημένο το εμπρόσθιο μέρος.

Επιστρέφει η Ford Mustang Mach 1

2.763 Επισκέψεις στο άρθρο (1/6/2020)

Η επιστροφή της Ford Mustang Mach 1 πέταξε από πάνω της τον χαρακτηρισμό «φημολογούμενη» και έγινε επίσημη, καθώς η μάρκα παρουσίασε το πρωτότυπο του μοντέλου να πραγματοποιεί δοκιμές στην πίστα.


Η επιβεβαίωση αυτή ήρθε με τρεις teaser εικόνες που δημοσίευσε επίσημα η αμερικανική μάρκα, συνοδευόμενες από ένα δελτίου Τύπου όπου δίδεται μία κεντρική ιδέα για το χαρακτήρα που θα έχει το νέο μοντέλο.  «Η Mach 1 έχει μια ξεχωριστή θέση στην ιστορία της Mustang και ήρθε η ώρα για αυτήν την ειδική έκδοση να διεκδικήσει την κορυφαία θέση στη λίστα των επιδόσεων του V8 5.0 λίτρων κινητήρα και να ανταμείψει τους πιο απαιτητικούς λάτρεις της Mustang», ανέφερε ο διευθυντής της Ford Icons, Dave Pericak.
 
Οι εικόνες της Ford αποκαλύπτουν ότι η Mach 1 έχει αναθεωρημένο το εμπρόσθιο μέρος, που αναλύεται σε νέα μάσκα με δύο μεγάλα, κυκλικά ανοίγματα σε κάθε πλευρά και ένα τραπεζοειδές πλέγμα μεταξύ τους. Ανασχεδιασμένο είναι και το κάτω μέρος με ευρύτερους αεραγωγούς. Κοιτάζοντας μέσα από το παράθυρο, υπάρχει ένα roll cage και Sparco αγωνιστικά καθίσματα, ωστοσο ίσως αυτά να μην υπάρχουν στο μοντέλο παραγωγής.
 
Τα φρένα είναι της Brembo με συνδυάζονται με μεγάλες δαγκάνες, ενώ τα ελαστικά Michelin Pilot Sport Cup 2 ακολουθούνται από μαύρους τροχούς με πολλές ακτίνες. Τέλος στο πίσω μέρος η Mach 1 διακρίνεται από την αεροτομή, όπως και από τις τέσσερις στρογγυλές απολήξεις της εξάτμισης που φαίνεται να έχουν αρκετά μεγάλη διάμετρο.
 
Πληροφορίες για την ισχύ του μοντέλου δεν έχουν υπάρξει, ωστόσο τα λεγόμενα της Ford μας κάνουν να πιστεύουμε πως η Mach 1 θα είναι πιο ισχυρή από την Bullitt των 480 ίππων. Τέλος να σημειώσουμε πως το πιθανότερο σενάριο θέλει την Ford Mustang Mach 1 να παρουσιάζεται πριν το τέλος του έτους.      

Hyundai
vw