4 φωτογραφίες »

To μεγαλύτερο Lexus RX.

Bελτιωμένα Lexus RX & NX στα όρια της υπερβολής

3.825 Επισκέψεις στο άρθρο (2/6/2020)

Mε τέτοιες γρίλιες, τα δύο μοντέλα της Lexus τραβούν το βλέμμα περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο αυτοκίνητο. Μήπως είναι όμως λίγο… κιτς;

Τα δικά του bodykit για δύο μοντέλα της Lexus ετοίμασε ο βελτιωτικός οίκος SCL Global, μια εταιρεία γνωστή στον χώρο για τα project της πάνω σε SUV αυτοκίνητα που συνήθως πωλούνται στην αγορά της Βόρειας Αμερικής.

Τόσο λοιπόν το Lexus RΧ όσο και το μικρότερο ΝΧ έλαβαν, όπως μπορείτε να δείτε και εσείς στις εικόνες, εκτενείς αλλαγές στην εμφάνισή τους που σίγουρα θα τραβούσαν το βλέμμα ακόμα και αν ήταν παρκαρισμένα δίπλα στα πιο εξωτικά μοντέλα της εποχής μας.

Δεν είναι υπερβολικό να πούμε πως αυτό που τραβά το βλέμμα είναι η γρίλια, η οποία, αν και δεν έχει μεγαλώσει πολύ σε διαστάσεις, αφού και σε εργοστασιακή μορφή, το μέγεθός της είναι μεγάλο, η σχεδίαση που έχει τώρα, την κάνει σαφώς πιο επιβλητική και πολυτελής. Ο διαχύτης που κουμπώνει στο κάτω μέρος του νέου προφυλακτήρα και τα πλαϊνά αεροδυναμικά βοηθήματα δίνουν σπορτίφ τόνο στον πρόβολο, ωστόσο οι βελτιώσεις δεν σταματούν εδώ.

Οι θόλοι των τροχών έχουν ενισχυθεί σημαντικά, οι πλαϊνές ποδιές μόνο διακριτικές δεν είναι ενώ στο πίσω μέρος, τα δύο μοντέλα υιοθετούν πολύ μεγαλύτερη αεροτομή στο τέλος της οροφής, μια δεύτερη αεροτομή στο κάτω μέρος του πίσω παρμπρίζ, νέο προφυλακτήρα αλλά και έναν πολύ μοναδικό διαχύτη που όμοιό του δεν έχουμε δει ξανά από κάποιον βελτιωτικό οίκο, ευρωπαϊκό ή ιαπωνικό.

Το bodykit για το RX κοστίζει 10.000 δολάρια και αυτό του ΝΧ είναι ελαφρώς πιο φθηνό στα 6.900 δολάρια. Εσείς τι άποψη έχετε; Θα δίνατε στο μοντέλο σας τέτοια εμφάνιση ή πιστεύετε πως είναι υπερβολή;
 

VW LEASEPRO
test center