2 φωτογραφίες »

H Mustang Mach-E GT σε Cyber Orange χρώμα.

Η Ford κάνει πιο «έντονη» την Mustang Mach-E

2.551 Επισκέψεις στο άρθρο (11/6/2020)

Η Ford Mustang Mach-E είναι από μόνη της εντυπωσιακή, ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως η μάρκα δεν θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να την καταστήσει πιο θελκτική στους αγοραστές. Στην προσπάθεια αυτή προχώρησε στην προσθήκη δύο νέων χρωμάτων που θα την κάνουν να ξεχωρίζει ακόμα περισσότερο.

Οι νέες προσθήκες στη χρωματική παλέτα αφορούν την κορυφαία έκδοση του ηλεκτρικού SUV, την GT. Πλέον η Ford δίνει τη δυνατότητα στην Mustang Mach-E GT να βαφτεί σε Cyber ​​Orange (έντονο πορτοκαλί) και Dark Matter Grey (σκούρο γκρι). Όπως προαναφέραμε τα χρώματα αυτά προστίθενται στα ήδη υπάρχοντα Rapid Red Metallic Tinted Clearcoat, Star White Metallic Tri-Coat, Grabber Blue, Shadow Black, Iconic Silver και Space White.
 
Φυσικά η επιλογή του πορτοκαλί Cyber ​​Orange είναι ίσως η πιο τολμηρή για την ηλεκτρική Mustang και μπορούν να την επιλέξουν εκείνοι που θα θελήσουν να αποτίσουν φόρο τιμής στις αντίστοιχες πορτοκαλί Mustang του παρελθόντος αλλά και του παρόντος.
 
Όπως προαναφέραμε οι νέες επιλογές χρωμάτων θα είναι διαθέσιμες μόνο στη Mustang Mach-E GT, που προσφέρει τους υψηλότερους αριθμούς απόδοσης. Η ισχύς προέρχεται από δύο ηλεκτρικά μοτέρ που προσφέρουν 465 ίππους και 830 Nm ροπής και τροφοδοτούνται από μπαταρία 98,8 kWh. Το 0-100 χλμ./ώρα γίνεται περίπου σε 3 δευτερόλεπτα και η αυτονομία κίνησης φτάνει τα 378 χιλιόμετρα.
 
Οι πρώτες παραδόσεις να αναμένεται να ξεκινήσουν μέχρι το τέλος του έτους.

Toyota
test center