Η A-Class αποκτά για πρώτη φορά μια πιο «ήπια» AMG έκδοση στην γκάμα της, την AMG A 35 που έρχεται ετοιμοπόλεμη για να προετοιμάσει το έδαφος της μεγάλης μάχης.

Η A-Class αποκτά για πρώτη φορά μια πιο «ήπια» AMG έκδοση στην γκάμα της, την AMG A 35 που έρχεται ετοιμοπόλεμη για να προετοιμάσει το έδαφος της μεγάλης μάχης.

Audi S3 VS Mercedes-AMG A 35

89.589 Επισκέψεις στο άρθρο (5/1/2019)

Στενό μαρκάρισμα… Η Mercedes με την AMG A 35 έρχεται να «μαρκάρει» στενά το Audi S3 στην κατηγορία των hot hatch πριν κάνει την επίθεσή της στο RS3 με την επερχόμενη A 45…

Η μάχη των κορυφαίων εκδόσεων στα hot hatch των Audi και Mercedes θα πρέπει να περιμένει… Για την ώρα η A-Class αποκτά για πρώτη φορά μια πιο «ήπια» AMG έκδοση στην γκάμα της, την AMG A 35 που έρχεται ετοιμοπόλεμη για να προετοιμάσει το έδαφος της μεγάλης μάχης. Σε αυτόν τον «προκριματικό» αγώνα, απέναντί του βρίσκεται το πάντα αξιόμαχο παράδειγμα προς μίμηση, το Audi S3. Και μπορεί ο «τελικός» να αναμένεται με έντονο ενδιαφέρον, αυτή η κόντρα ωστόσο είναι πιο ρεαλιστική για όλους. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Και τα δύο είναι τετρακίνητα, έχουν παραπλήσια απόδοση 300+ ίππων, εστιάζουν στις επιδόσεις και σε ένα πολιτισμένο οδηγικό προφίλ με βάση τα χαρακτηριστικά τους, ενώ και η παραπλήσια τιμή τους αναμένεται να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην σύγκρισή τους, την οποία και επιχειρούμε…

Εμφάνιση: Βγάζει μάτια η AMG, διακριτικό το S3
Είναι σαφές κοιτάζοντας τα δύο αυτοκίνητα και τις λεπτομέρειες των 5θυρων αμαξωμάτων τους πως οι δύο εταιρείες, με εντελώς διαφορετικό πλάνο, σκοπεύουν να κερδίσουν τον ίδιο αγοραστή. Η Audi έχει τονίσει την δυναμική του A3 σε αυτή την έκδοση με διαχύτη πίσω, νέες ζάντες και προφυλακτήρες, με το S3 να παραμένει συνολικά διακριτικό και premium και αυτό είναι ένα μεγάλο του ατού. Η AMG A 35 από την άλλη έχοντας την Α-Class ως βάση είναι πιο δυναμική, ενώ σε αυτή την έκδοση αποκτά μοναδικά στοιχεία που βγάζουν μάτι, όπως οι σπορ προφυλακτήρες, ο διαχύτης πίσω, οι όμορφες ζάντες και η προαιρετική μεγάλη αεροτομή και τα φρυδάκια στον εμπρός προφυλακτήρα. Αν και σαφώς πιο κραυγαλέα αισθητικά πάντως, η A 35 δεν φλερτάρει καθόλου με το αντιαισθητικό ή το «τραβηγμένο», διατηρώντας τον premium χαρακτήρα της στο έπακρο. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto