Το Toyota Yaris βασίζει την επιτυχία του και στο γεγονός ότι είναι το μοναδικό μικρό με 3 εργοστασιακές διαφορετικές επιλογές καυσίμου.

Στο εσωτερικό της ανανεωμένης γενιάς που έρχεται σύντομα, τονίζεται ακόμη περισσότερο η πολύ καλή εργονομία και ποιότητα του Yaris.

Toyota Yaris: Best of the Best

35.146 Επισκέψεις στο άρθρο

Το Yaris της Toyota είναι το πρώτο σε πωλήσεις μικρό μοντέλο της ελληνικής αγοράς και παράλληλα, το πρώτο σε πωλήσεις καινούργιο αυτοκίνητο της χώρας, συμπληρώνοντας το πρώτο 5μηνο του έτους 1.684 ταξινομήσεις. Για να το καταφέρει αυτό, το Yaris έχει βασιστεί σε μια σειρά από στοιχεία που κερδίζουν το ενδιαφέρουν του κοινού, ενώ παράλληλα, διατηρεί και κάποια μοναδικά πλεονεκτήματα έναντι του ανταγωνισμού, όπως είναι οι 3 διαφορετικές επιλογές καυσίμου που προσφέρει (βενζίνη, diesel και υβριδικό), εκτός βέβαια και από την παραδοσιακή κορυφαία αξιοπιστία της μάρκας, αλλά και την 6ετή εγγύηση, που το συνοδεύουν.

Έρχεται ανανεωμένο
Από το Σεπτέμβριο, η Toyota θα προσφέρει στην Ελλάδα την ανανεωμένη εκδοχή του Yaris, τονίζοντας ακόμη περισσότερο τον αισθητικό του δυναμισμό, την ποιότητα κατασκευής του, αλλά και την οικονομία που προσφέρουν οι κινητήρες του. Ειδικότερα, το Yaris θα επηρεαστεί στο εμπρόσθιο τμήμα του από τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της Toyota, φρεσκάροντας και «ενδυναμώνοντας» αισθητικά. Στο εσωτερικό, το ανανεωμένο Yaris θα έλθει με μια μεγαλύτερη οθόνη αφής στο κέντρο του ταμπλό με 7 ίντσες έναντι 6,1 στην τωρινή, ενώ θα τονίσει την απτή του ποιότητα αποκτώντας περισσότερα μαλακά πλαστικά. Τέλος, οι κινητήρες του θα είναι ακόμη πιο οικονομικοί, με την υβριδική έκδοση να ρίχνει τις εκπομπές CO2 στα 75 γρ./χλμ., ενώ αντίστοιχη απαλλαγή από τα τέλη κυκλοφορίας θα έχουν η έκδοση με τον 1.000άρη βενζινοκινητήρα και το 1,4 diesel (αμφότερα στα 99 γρ./χλμ.)

3  best-seller tips
- 3 διαφορετικές επιλογές καυσίμου (βενζίνη, diesel, υβριδικό)
- Χώροι μεγαλύτερου μοντέλου
- Εγγύηση 6 ετών

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto