Στη μικρομεσαία κατηγορία, το Toyota Auris πραγματοποιεί μια best-seller πορεία, προσφέροντας στον ιδιοκτήτη του πολλά πλεονεκτήματα.

Με υψηλή τεχνολογία για πολύ καλή απόδοση και χαμηλή κατανάλωση, το υβριδικό Toyota Auris διευρύνει επιτυχημένα τις επιλογές του μοντέλου.

Toyota Auris: Πληρότητα κορυφής

35.151 Επισκέψεις στο άρθρο

Στις κορυφαίες θέσεις της μικρομεσαίας κατηγορίας βρίσκεται στις φετινές πωλήσεις το Toyota Auris, συνεχίζοντας μια κορυφαία εμπορική πορεία από την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκε η πρώτη του γενιά το 2006. Πλέον, στη 2η γενιά του, το Auris για να καταφέρει να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των πωλήσεων, έρχεται να συνδυάσει την πολύ καλή ποιότητα, τη δυναμική εμφάνιση και την άνεση στην οδήγηση, με στοιχεία όπως την πληρότητα στην επιλογή του καυσίμου (βενζίνη, diesel και υβριδικό), αλλά και την 6 χρόνια εγγύηση της Toyota. Παίρνοντας τα πράγματα με τη σειρά, το Auris εφαρμόζει πολύ μοντέρνες και δυναμικές γραμμές, σε ένα σφηνοειδές σχήμα που το βοηθά να επιτύχει και έναν εξαιρετικό αεροδυναμικό συντελεστή (cd: 0,28). Στο εσωτερικό του, το Auris προβάλει την ευχρηστία και λειτουργικότητα, μέσω της πολύ καλής του εργονομίας, αλλά και της χρήσης της πλέον πρόσφατης τεχνολογίας στα συστήματα infotainment, με εύχρηστη οθόνη αφής (Toyota Touch).

Πληρότητα επιλογών
To Auris προσφέρεται με τρεις επιλογές κινητήρα, βενζίνης, diesel και υβριδικό. Όλες οι εκδόσεις έρχονται ώστε να συνδυάσουν την πολύ καλή απόδοση, με την οικονομία κίνησης και τις χαμηλές εκπομπές CO2. Για παράδειγμα, η έκδοση με τον 1,4 D-4D πετρελαιοκινητήρα αποδίδει 90 ίππους και 205 Nm ροπής, σε ένα σύνολο που απαιτεί μόλις 3,8 λτ. καυσίμου ανά 100 χλμ., ενώ εκπέμπει 99 γρ. CO2 ανά χλμ. και δεν «πληρώνει» τέλη κυκλοφορίας. Εξαιρετικά είναι τα στοιχεία οικονομίας και του υβριδικού Toyota Auris HSD, το οποίο ενσωματώνει το σύστημα κίνησης Hybrid Synergy Drive της Toyota (βενζινοκινητήρας 1,8 λτ.-ηλεκτροκινητήρας) με 136 ίππους, μέση κατανάλωση 3,8 λτ./100 χλμ. και εκπομπές ρύπων μόνο 87 γρ./χλμ. 

3  best-seller tips
- Πολύ δυναμική και μοντέρνα σχεδίαση
- Εξαιρετική οικονομία και χωρίς τέλη το diesel
- Εγγύηση 6 ετών


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Mercedes
Audi