3 φωτογραφίες »

H Mercedes παρουσιάζει αναβαθμισμένη και τη χρωματική παλέτα, περιλαμβάνοντας στην ήδη υπάρχουσα τρία νέα χρώματα γκρι, πράσινης και μπλε απόχρωσης.

Αναβάθμισε την G-Class η Mercedes

7.649 Επισκέψεις στο άρθρο (15/7/2020)

Μία σειρά αναβαθμίσεων της G-Class για την αγορά της Ευρώπης ανακοίνωσε η Mercedes, προσφέροντας έτσι περισσότερες επιλογές και εξοπλισμό στο SUV.


Πρώτα απ όλα η γερμανική φίρμα αναφέρει πως η G400d από την 1η Σεπτεμβρίου του 2020 θα είναι διαθέσιμη σε όλες της εξοπλιστικές εκδόσεις και θα μπορεί να διαμορφωθεί σύμφωνα με τα θέλω του εκάστοτε πελάτη χωρίς περιορίσιμους κάτι το οποίο δεν ίσχυε μέχρι σήμερα. Θυμίζουμε πως ο ισχυρότερος εξακύλινδρος πετρελαιοκινητήρας προσφέρει 330 ίππους και 700 Nm ροπής μεταξύ των 1200 έως 3200 σ.α.λ.
 
Επιπλέον το δημοφιλές off-road μοντέλο έρχεται εξοπλισμένο με μία νέα λειτουργία που ονομάζεται Desert drive, η οποία μπορεί να ενεργοποιηθεί μέσω του διακόπτη Dynamic Select. Η νέα λειτουργία έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει βελτιωμένη πρόσφυση σε αμμώδη εδάφη. Σημαντική διαφορά στον εξοπλιστικό κομμάτι αποτελεί επίσης και το digital cockpit το οποίο είναι πλέον μέρος του βασικού εξοπλισμού.
 
Παράλληλα η Mercedes αναδιαρθρώνει και τις επιλογές προσαρμογής του μοντέλου. Ως εκ τούτου πλέον το Night Package μπορεί να παραγγελθεί χωρίς να συνδυάζεται με την έκδοση AMG Line και το Stainless Steel Package. Υπάρχει επίσης μια σειρά από νέους τροχούς 20 ιντσών με διακόσμηση πέντε διπλών ακτίνων και μαύρο γυαλιστερό ή γκρι φινίρισμα.
 
Κλείνοντας, η Mercedes παρουσιάζει αναβαθμισμένη και τη χρωματική παλέτα, περιλαμβάνοντας στην ήδη υπάρχουσα τρία νέα χρώματα γκρι, πράσινης και μπλε απόχρωσης, τα οποία είναι εμπνευσμένα από το παρελθόν του μοντέλου.
 
Τέλος σε ότι αφορά τις τιμές στη Γερμανία, η αναβαθμισμένη Mercedes G-Class G 350 d (286 ίππους) κοστίζει από 99.446,80 ευρώ, η G 400 d (330 ίππους) από 102.694,80 ευρώ και η ισχυρή G 63 (585 ίππους) από 154.309 ευρώ.

Toyota
test center