Αποκαλύφθηκε η υβριδική Mustang;

Αποκαλύφθηκε η υβριδική Mustang; (+vid)

2.646 Επισκέψεις στο άρθρο (22/10/2018)

Πολλές συζητήσεις έχει εγείρει ένα διαφημιστικό σποτ που έδωσε στη δημοσιότητα η Ford, το οποίο «φούντωσε» ακόμα περισσότερο τις φήμες που υπάρχουν για τον ερχομό της πρώτης υβριδικής Mustang.

Όπως μπορούμε να δούμε στο βίντεο που αφορά το μέλλον της μάρκας και προβάλλεται στο τέλος του κειμένου, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα παρουσιάζεται μία παλιά Mustang, η οποία δίνει τη θέση της σε μία νέα. Ωστόσο αυτό που παρατηρούμε είναι το γεγονός το μπροστινό μέρος έχει μια διαφορετική εικόνα από το τρέχον μοντέλο που δεν αποκλείεται να έχει άμεση σχέση με μια υβριδική έκδοση που έπεται.
 
Η μάσκα έχει διαφορετικό σχεδιασμό, αφού είναι αρκετά πιο «κλειστή» σε σχέση με αυτό που απαιτείται για τη δίοδο του αέρα, προκειμένου να ψύχεται ο κινητήρας, ενώ το γαλάζιο περίγραμμα που εμφανίζεται στο σήμα του μοντέλου είναι ένα ακόμα στοιχείο προς την υβριδική κατεύθυνση. Βλέποντας κάτω από το καπό θα δούμε τον V8 κινητήρα, αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι σαφές εάν η υβριδική Mustang θα χρησιμοποιήσει πραγματικά αυτό το μηχανικό σύνολο.
Στην προκειμένη περίπτωση αυτό έχει λίγη σημασία, καθώς το σημαντικό είναι πως ο ερχομός της υβριδικής Mustang έχει ξεκινήσει. Τέλος για αυτούς που ενδιαφέρονται να μάθουν πότε θα κάνει την εμφάνισή της, σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες φήμες κάτι τέτοιο υπολογίζεται το 2021.
 
Δείτε το βίντεο

PEIRAIOS LEASING
test center