4 φωτογραφίες »

Τα δυναμικά χαρακτηριστικά του Α3 Sportback εξασφαλίζουν συνδυασμό άνεσης και τονισμένης οδικής συμπεριφοράς.

Kινητήρες: Η ηλεκτρική βοήθεια κάνει τη διαφορά

84.968 Επισκέψεις στο άρθρο (7/5/2020)

Ο 1,5 λίτρων τούρμπο κινητήρας του ομίλου βρίσκει εφαρμογή και στα δύο μοντέλα ο οποίος σε κάθε περίπτωση σε ευχαριστεί με την απόδοση, την λειτουργία και την κατανάλωσή του. Είναι πολιτισμένος και τραβάει θετικά από χαμηλά με περιορισμένα επίπεδα θορύβου και εμφανίζει αρκετή δύναμη σε όλο το φάσμα περιστροφής του. Η διαφορά στα δύo μοντέλα είναι πως στην περίπτωση του Golf το μοτέρ συνεπικουρείται από ένα ηλεκτρικό κύκλωμα 48V, με αποτέλεσμα να του δίνει λίγα δέκατα του δευτερολέπτου προβάδισμα στις πολύ καλές επιδόσεις, αλλά κυρίως μειωμένη κατανάλωση (7,1 λτ./100 χλμ. έναντι 8,1 του Α3).

Ικανοποιητική και η λειτουργία του κιβωτίου και στις δύο περιπτώσεις, με έμφαση προς την οικονομία και την άνεση στη θέση D και πιο άμεσο στην επιλογή Sport. 

Οδική συμπεριφορά: Έχουν premium πάτημα στο δρόμο 
Η συγκεκριμένη έκδοση του Golf έρχεται με ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων, όπως ακριβώς και το A3, με την άνεση και την ποιοτική-ήσυχη κύλιση να είναι κύριο χαρακτηριστικό των δύο μοντέλων. Τα δυναμικά χαρακτηριστικά του Α3 Sportback , όπως η αίσθηση από το τιμόνι και η συμπεριφορά μέσα στην στροφή είναι πιο τονισμένα συγκριτικά με αυτά τoυ Golf, το οποίο παρότι δεν υστερεί σε αποτελεσματικότητα, δεν δίνει τόσο γεμάτη αίσθηση. Ωστόσο από την άλλη είναι τρομερός ο τρόπος που ισοπεδώνει τις ανωμαλίες και η ευθυβολία του σε μεγάλες ταχύτητες, ενώ και τα δύο μοντέλα έχουν εξαιρετική επίδοση στα φρένα.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

NEO TRAFIC
moto