2 φωτογραφίες »

Το Audi Q3 Sportback συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο την σπορτίφ οδική συμπεριφορά με την αξιοζήλευτη ποιότητα κύλισης. Το τιμόνι του δεν «κόβει» αρκετά και είναι ελαφρύ, τα φρένα του όμως είναι συγκλονιστικά.

Στο δρόμο: Πιο απολαυστική η X2

41.285 Επισκέψεις στο άρθρο (29/4/2020)

Στον τομέα της αίσθησης η BMW X2 δεν έχει αντίπαλο, αφού ως γνήσια BMW και παρά το γεγονός πως είναι προσθιοκίνητη, προσφέρει την καλύτερη αίσθηση στον οδηγό της και προβάλει και την πιο σπορτίφ συγκριτικά οδική συμπεριφορά. Η ανάρτησή της έχει πιο σφιχτή αίσθηση, ωστόσο αποσβένει αποτελεσματικά ακόμα και τις έντονες ανωμαλίες, ενώ δεν γέρνει στις στροφές και αλλάζει κατεύθυνση αστραπιαία και αποτελεσματικά μέσω του εξαιρετικού συστήματος διεύθυνσης και του στιβαρού μπροστινού συστήματος. Η ουδετερότητα στις στροφές είναι χαρακτηριστική με την πρόσφυση να θυμίζει… επίπεδα τετρακίνητου. Eξαιρετικά και τα φρένα από κάθε άποψη.

Το Audi Q3 Sportback είναι εξίσου αποτελεσματικό και με πρόσφυση, που θυμίζει quattro έκδοση. Αν και λιγότερα ευέλικτο, το Audi Q3 Sportback είναι αρκούντως ευχάριστο και «ζωντανό» στις περισσότερες των περιπτώσεων, παρά το ακριβές πλην ελαφρύ και με όχι σπουδαία πληροφόρηση τιμόνι. Αυτό που κάνει το Q3 Sportback να ξεχωρίζει είναι η υψηλή ποιότητα κύλισης με την ανάρτηση να «απομονώνει» τις περισσότερες ανωμαλίες από το εσωτερικό του. Όπως και στην Χ2, το στιβαρό πλαίσιο εμπνέει σιγουριά με το μοντέλο της BMW πάντως να εμφανίζει κατάτι πιο άμεσες αντιδράσεις και μικρότερη κλίση στις στροφές, στοιχεία που τονίζουν το πιο σπορτιφ χαρακτήρα του. Και εδώ τα φρένα είναι εξαιρετικά, τόσο σε αίσθηση, όσο και αποτελεσματικότητα, ενώ η πλήρης σουίτα ηλεκτρονικών συστημάτων υπόσχεται ασφάλεια όταν ο οδηγός το παρακάνει ή ξεχαστεί…

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

ELASTIKA 2024
moto