Σύμφωνα με την Le Parisien μία παρέα νεαρών νοίκιασε το R8 Spyder και μία Porsche 911 λόγω ενός γάμου.

Audi R8 διαλύει αφού τρακάρει 13 Ι.Χ. (+vids)

3.362 Επισκέψεις στο άρθρο (11/9/2020)

Ένα νοικιασμένο Audi R8 Spyder καταστράφηκε ολοσχερώς αφού συγκρούστηκε με 13 τουλάχιστον σταθμευμένα οχήματα και στη συνέχεια νεαρός άνδρας που ερευνάται αν είναι ο οδηγός του ανέβαζε βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όντας περήφανος για το «κατόρθωμά»!

Το περιστατικό αυτό έλαβε χώρα στο  προάστιο Nanterre του δυτικού Παρισιού την περασμένη Κυριακή, όταν ένα νοικιασμένο Audi R8 Spyder έμεινε μισό στη μέση του δρόμου, αφού νωρίτερα είχε τρακάρει 13 τουλάχιστον σταθμευμένα οχήματα. Στο ατύχημα ευτυχώς δεν υπήρχαν ανθρώπινες απώλειες, ωστόσο δε συνέβη το ίδιο και για το R8 Spyder, ο κινητήρας του οποίου βρέθηκε φλεγόμενος αρκετά μέτρα μακριά από το κατεστραμμένο supercar.
 
Σύμφωνα με την Le Parisien μία παρέα νεαρών νοίκιασε το R8 Spyder και μία Porsche 911 λόγω ενός γάμου. Ωστόσο όπως επιβεβαιώθηκε αργότερα ένα-ένα τα μέλη της παρέας ξεκίνησαν να οδηγούν το R8 και έτσι το ατύχημα δεν άργησε να συμβεί.
 
Όμως το πιο περίεργο μέρος της ιστορίας είναι ένα βίντεο που ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου φαίνεται ένας ημίγυμνος γαλλόφωνος νεαρός άντρας να βρίσκεται στο σημείο του ατυχήματος και να λέει: «Το ρίξαμε, αλλά όλα είναι καλά». Ο ανώνυμος άντρας δεν ήταν παρών όταν η αστυνομία έφτασε στο σημείο του ατυχήματος, με τις αρχές να ξεκινούν έρευνα για να προσδιορίσουν ποιος καθόταν πίσω από το τιμόνι του γερμανικού supercar τη στιγμή του ατυχήματος.
 
Να σημειωθεί πως τουλάχιστον πέντε ιδιοκτήτες οχημάτων έχουν υποβάλει μήνυση κατά του οδηγού, καθώς όπως προαναφέραμε συγκρούστηκε με 13 σταθμευμένα οχήματα μέχρι να καταλήξει άχρηστο.  

Δείτε τα βίντεο 
 

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center