4 φωτογραφίες »

Η φαρδιά και πρακτική καμπίνα του νέου Ford Kuga είναι μοντέρνα και ποιοτική. Η έγχρωμη οθόνη αφής των 8 ιντσών του SYNC3 ανήκει στο βασικό εξοπλισμό.

Εσωτερικό: Ξεχωρίζει η «αίθουσα» της BMW

166.434 Επισκέψεις στο άρθρο (11/7/2020)

Στο εσωτερικό υπάρχει μια αισθητή διαφορά μεταξύ των τριών μοντέλων σε χαρακτήρα και διάκοσμο. Το νέο Ford Kuga είναι το πιο λιτό σχεδιαστικά όμως διαθέτει τα πάντα από πλευράς εξοπλισμού, με το σύστημα infotainment SYNC3 να κερδίζει τις εντυπώσεις με την χρηστικότητά του και την ευκολία του. Τα υλικά είναι μαλακά στο πάνω μέρος του ταμπλό και η ποιότητα κατασκευής βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα, ενώ είναι εμφανής ο πιο πρακτικός του χαρακτήρας μέσω της κορυφαίας εργονομίας του.

O εσωτερικός κόσμος της BMW X1 είναι σοβαρός και στιβαρός εκφράζοντας άμεσα τον premium χαρακτήρα του. Τα υλικά σε όλα τα σημεία είναι κορυφαίας ποιότητας και εμφανίζουν αντίστοιχα κορυφαία συναρμολόγηση και προσεγμένο φινίρισμα, ενώ και εδώ τις εντυπώσεις κερδίζει το σύστημα infotainment iDrive το οποίο αν και χρειάζεται λίγο χρόνο εξοικείωσης, είναι πλήρες και εύχρηστο. 

Το Volvo XC40 εμφανίζει και αυτό ευχάριστο διάκοσμο και ικανοποιεί με την ποιότητά του αν και δεν προσεγγίζει τα επίπεδα της BMW αλλά ούτε και την συναρμογή του Ford.Το φινίρισμα είναι προσεγμένο ενώ μάλιστα στις εκδόσεις με την διχρωμία στο εσωτερικό του αναβαθμίζεται ακόμα περισσότερο ο διάκοσμος αφού σπάει την «μουντάδα». Επιπλέον διαθέτει την πιο εντυπωσιακή οθόνη αφής (και μεγαλύτερη) μεταξύ των τριών αφού αυτή είναι κάθετα τοποθετημένη, η οποία είναι, γρήγορη και συνολικά εύχρηστη.  

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Mercedes
moto