7 φωτογραφίες »

Η Stelvio, μετά από 3 χρόνια στην αγορά ανανεώθηκε, με στόχο να προσφέρει ένα πιο επίκαιρο τεχνολογικό υπόβαθρο, διατηρώντας αναλλοίωτη τη γοητευτική της εμφάνιση.

Δοκιμή: Ανανεωμένη Alfa Romeo Stelvio

72.143 Επισκέψεις στο άρθρο (6/8/2020)

Η Alfa Romeo Stelvio ανανεώθηκε, κάνοντας αναβάθμιση του τεχνολογικού της προφίλ, για περισσότερη ευκολία στη χρήση, μεγαλύτερη συνδεσιμότητα και περισσότερη άνεση στην οδήγηση.

Η Stelvio, το αυθεντικό SUV/crossover της Alfa Romeo, με κληροδότημα τα σπορτίφ γονίδια της ιταλικής φίρμας, μετά από 3 χρόνια στην αγορά ανανεώθηκε, με στόχο να προσφέρει ένα πιο επίκαιρο τεχνολογικό υπόβαθρο, διατηρώντας αναλλοίωτη τη γοητευτική της εμφάνιση. Άλλωστε δεν υπήρχε λόγος παρέμβασης στη σχεδίαση του μοντέλου, η οποία είναι μοντέρνα και καθίσταται ιδιαίτερα επιβλητική, προβάλλοντας άμεσα τον σπορ αλλά και premium χαρακτήρα της. Όσον αφορά στο οικονομικό σκέλος, η ανανεωμένη Stelvio είναι διαθέσιμη από 58.000 ευρώ στη βενζινοκίνητη έκδοση με τον δίλιτρο κινητήρα 200 ίππων, ενώ η έκδοση της δοκιμής μας, η κορυφαία diesel Veloce των 210 ίππων κοστίζει 68.500 ευρώ.

Επιβλητική και δυναμική
Η Alfa Romeo Stelvio δεν περνάει απαρατήρητη. Το ογκώδες αμάξωμά της (μήκος 4.687 χλστ., πλάτος 1.903 χλστ. και ύψος 1.671 χλστ.) χαρακτηρίζεται από τις όμορφες καμπύλες επιφάνειές του, ενώ η δυναμική της πηγάζει από τα όμορφα αιχμηρής σχεδίασης φωτιστικά σώματα εμπρός, τον μεγάλο θυρεό της φίρμας που εκτείνεται μέχρι χαμηλά στον προφυλακτήρα και τους ώμους του αμαξώματος στα πλαϊνά του. 

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Toyota
test center