5 φωτογραφίες »

Πλήρες, σύγχρονο και εντυπωσιακό στην όψη και την αφή είναι το ταμπλό του DS 7 E-Tense. Oι συνδυασμοί από τις λίστες υλικών και εξοπλισμού είναι πρακτικά ανεξάντλητη.

Εσωτερικό: αυθεντική πολυτέλεια με hybrid πινελιές

42.855 Επισκέψεις στο άρθρο (31/3/2020)

Η αρχιτεκτονική στο εσωτερικό του E-Tense είναι κατά βάση ίδια με των υπόλοιπων DS 7 Crossback. Αυτό σημαίνει ένα πολύ ξεχωριστό ντιζάιν, μεγάλες οθόνες, προσεγμένο φινίρισμα, λαμπερή εικόνα με τις διαφορες μεταλλικές επενδύσεις αλλά και ένα σχετικό βαθμό εξοικειωσης με το πού βρίσκεται το καθετί, καθώς οι Γάλλοι της DS έχουν μια ιδιαίτερη προσέγγιση σε όλα. Δε δυσκολεύεσαι ομως να προσαρμοστείς και έτσι σύντομα αναγνωρίζεις όλες τις hybrid πινελιές οι οποίες αφορούν φυσικά τις ενδείξεις στον μεγάλο, ψηφιακό και με πολλές επιλογές διαμόρφωσης, πίνακα οργάνων αλλά και τα έξτρα μενού που έχουν προστεθεί στην κεντρική οθόνη για να βλέπεις τη ροή της ενέργειας, τις ρυθμίσεις κλπ.. Αν μας έλειψε κάτι, αυτό ήταν μια ένδειξη στροφόμετρου για το θερμικό μοτέρ.

Το δικό μας αυτοκίνητο είχε το ένα από τα δύο Opera πακέτα εσωτερικού το οποίο συνεπάγεται πολυτέλεια στο έπακρο. Δερμάτινες επενδύσεις στο ταμπλό με ωραία εξώραφα μοτίβα, όμορφα «νερά» στις επιφάνειες, πλήρως ηλεκτρικά καθίσματα εμπρός με λειτουργίες θέρμανσης, εξαερισμού και μασάζ και γενικά περίτεχνες επιλογές σε υλικά και υφές. Τεχνολογικά, η βασική έκδοση έχει βοηθήματα για την αναγνώριση σημάτων, αποφυγή πολλαπλών συγκρούσεων, αυτόματο φρένο, έλεγχο λωρίδας κλπ. Με 1.000 ευρώ παραπάνω, η δεύτερη έκδοση ανεβάζει τον πήχη πιο ψηλά, με έλεγχο νεκρής γωνίας, αναγνώριση σημάτων που «βλέπει» το Stop ή το μονόδρομο, ανίχνευση προσοχής οδηγού κλπ. Το «ταβάνι» είναι ακόμα ψηλότερα, αφού το δικό μας είχε και νυχτερινή όραση μεταξύ άλλων.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda