7 φωτογραφίες »

Πολυτέλεια και υψηλή τεχνολογία συναντάμε στο σχεδιαστικά avant garde εσωτερικό της DS 7 Crossback. Φίνο δέρμα και υψηλή αισθητική με το πακέτο διάκοσμου Rivoli. Oι χώροι είναι μεγάλοι για επιβάτες και αποσκευές (555 λτ.).

Η πολυτέλεια στο επίκεντρο

54.881 Επισκέψεις στο άρθρο (31/5/2020)

Ο εσωτερικός διάκοσμος Rivoli (ένας από τους 4 σχεδιαστικούς κόσμους DS Inspirations) τονίζει την πολυτελή ατμόσφαιρα στην ευρύχωρη καμπίνα της DS 7 Crossback και είναι διαθέσιμος σε όλες τις εκδόσεις πάνω από τη βασική Chic με κόστος 4.650 ευρώ. Σχεδόν τα πάντα είναι καλυμμένα με φίνο δέρμα Nappa (σε μαύρο Noir Basalte ή κρεμ Grain Meditation) με ραφές σε σχήμα ρόμβου, που συμβαδίζουν με το γενικό μοτίβο, οι χειρολαβές διαθέτουν φωτισμό και φυσικά το αναλογικό ρολόι Β.R.M. R180, που κρύβεται μόλις σβήσει η μίζα, συνθέτουν έναν μοναδικό σχεδιαστικό κόσμο με φόντο την αυθεντική γαλλική κομψότητα, αλλά και το high-tech χαρακτήρα.

Αυτός εκφράζεται από τον 12,3 ιντσών ψηφιακό πίνακα οργάνων και τη 12 ιντσών οθόνη αφής για το χειρισμό του infotainment και των περισσότερων λειτουργιών του αυτοκινήτου. Ακόμα και ο πιο απαιτητικός θα μείνει απόλυτα ικανοποιημένος με την πολυτέλεια, τις δυνατότητες εξατομίκευσης, αλλά και τον απίθανο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας. Όσο για τον ήχο από το ηχοσύστημα Focal Electra με τα 14 ηχεία; Απλά υπέροχος.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Toyota
test center