7 φωτογραφίες »

Προσεγμένο είναι γενικά το εσωτερικό του Jeep Renegade εκφράζοντας το ξεχωριστό και ευχάριστο προφίλ του σε όλα τα επίεπδα.

Εσωτερικό: Ευχάριστο, ξεχωριστό και ικανοποιητικό σε χώρους

130.516 Επισκέψεις στο άρθρο (30/7/2020)

Στο εσωτερικό του, το Jeep Renegade διατηρεί την ξεχωριστή και πληθωρική εικόνα του, με τα τετράγωνα μοτίβα και τις όμορφες λεπτομέρειες. Ο διάκοσμος είναι ακόμα πιο ευχάριστος μετά την ανανέωσή του, με νέους διακόπτες και πλήρη αναδιάρθρωση της κονσόλας ανάμεσα στις εμπρός θέσεις, με νέες ποτηροθήκες, μια νέα πλατιά θήκη χαμηλά αλλά και μια πιο βολική εσοχή για το κινητό τηλέφωνο. Ο όμορφος πίνακας οργάνων και η οθόνη του συστήματος infotainment UConnect χαρίζουν την απαραίτητη high-tech νότα, με το τελευταίο να διαθέτει νέο λογισμικό που το καθιστά σημαντικά πιο γρήγορο και αρκετά πρακτικό στη χρήση του. Η ποιότητα κατασκευής είναι καλή με μαλακά υλικά στο πάνω μέρος του ταμπλό και προσεγμένο επίπεδο φινιρίσματος και συναρμολόγησης, ενώ και σε αυτό το Renegade εξαιρετική για τα δεδομένα της κατηγορίας του είναι η άνετη πανοραμική θέση οδήγησης.

Οι χώροι είναι κάτι παραπάνω από επαρκείς για 4 επιβάτες, με αρκετό αέρα για τα πόδια και τα κεφάλια τους, ενώ ο χώρος αποσκευών έχει απλώς ικανοποιητικό όγκο 351 λίτρων, διαθέτει ωστόσο κανονικό και πλήρως εκμεταλλεύσιμο σχήμα.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

NEO TRAFIC
moto