5 φωτογραφίες »

Δοκιμή: Mercedes-AMG A 35 Sedan

119.914 Επισκέψεις στο άρθρο (7/8/2020)

Πιάσαμε κορυφή! Η σεντάν A-Class έχει ως κορυφαία έκδοση την ΑΜG A 35 με τετρακίνηση και 306 ίππους που ξεχωρίζει για την κομψότητα και τον πολιτισμένα σπορ χαρακτήρα της…

Η γκάμα της A-Class Sedan «σταματάει» στην έκδοση AMG A 35 (και όχι στις εκδόσεις AMG 45 και AMG 45 S των χάτσπακ), αφού αυτή ταιριάζει καλύτερα στον χαρακτήρα που ήθελε να της προσδώσει η Mercedes. Με 306 ίππους και τετρακίνηση, αυτή η έκδοση προσθέτει στο σύνολο καλύτερες επιδόσεις και σπορ οδική συμπεριφορά χωρίς να θυσιάζει τίποτα από τα στοιχεία που καθιστούν την A-Class ως ένα από τα καλύτερα αυτοκίνητα της κατηγορίας σήμερα. Αντίθετα λοιπόν με τις «άγριες» εκδόσεις των AMG A-Class, η σεντάν καταφέρνει να είναι πιο άνετη αλλά και πολύ πιο πολιτισμένη γενικότερα. Ως κορυφαία αλλά και ειδικότερη πρόταση, αυτή η έκδοση της A-Class Sedan κοστολογείται από 60.080 ευρώ.

Εμφάνιση: Mια κούκλα με άγριες διαθέσεις
Αισθητικά αυτή η έκδοση της A-Class Sedan είναι δυναμική αλλά διακριτική αφού άλλωστε τα περισσότερα στοιχεία αυτής μπορούν να ενσωματωθούν και στις πιο απλές της εκδόσεις με το προαιρετικό πακέτο AMG που προσφέρει η Mercedes-Benz. Το προφίλ της χαρακτηρίζεται από τις όμορφες 5άκτινες ζάντες των 18 ή προαιρετικά των 19 ιντσών, τους σπορ προφυλακτήρες εμπρός και πίσω, την AMG μάσκα, τα τονισμένα φτερά αλλά και τις διπλές  απολήξεις των εξατμίσεων. Αυτές μάλιστα φιλοξενούνται σε έναν πανέμορφο αισθητικά αλλά και λειτουργικό αεροδυναμικά, διαχύτη. Τα λογότυπα της έκδοσης τέλος συμπληρώνουν το δυναμικό της ύφος με το τελικό αποτέλεσμα να είναι ιδιαίτερα κομψό και ελκυστικό. 

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Hyundai
NISSAN