5 φωτογραφίες »

Γνώριμος από την A-Class και GLB είναι ο διάκοσμος της νέας GLA, παραμένοντας σε υψηλό ποιοτικό επίπεδο και σύγχρονος.

Εσωτερικό: Εκσυγχρονίστηκε & μεγάλωσε

276.484 Επισκέψεις στο άρθρο (2/8/2020)

Στο εσωτερικό της νέας GLA δεν συναντάμε κάτι πρωτόγνωρο με την σχεδίαση αλλά και τα επιμέρους στοιχεία να προέρχονται από την σειρά της A-Class γενικότερα. Η ποιότητα κατασκευής είναι καλή με προσεγμένο φινίρισμα και κορυφαία συναρμολόγηση, ενώ είναι εμφανείς η αναβάθμιση στην πρακτικότητα, με νέες και βολικές θέσεις για αντικείμενα αλλά και μέσω της προαιρετικά ρυθμιζόμενης 2ης σειράς καθισμάτων. Ο διάκοσμος είναι σύγχρονος και ευχάριστος με τις 2 οθόνες του συστήματος MBUX (7 ιντσών ή προαιρετικά 10,25 ιντσών) να συνθέτουν τον high-tech χαρακτήρα της, ο οποίος ενισχύεται και από όλα τα συστήματα άνεσης και υποβοήθησης που διαθέτει και που γνωρίσαμε στην Α-Class.

 Η θέση οδήγησης αν και ψηλότερα τοποθετημένη από της Α-Class είναι και εδώ καλή προάγοντας την οδηγοκεντρική αίσθηση που λαμβάνεις, ενώ η εργονομία και πάλι χρειάζεται αρκετό χρόνο εξοικείωσης και ιδιαίτερα για τον χειρισμό του MBUX, ωστόσο τόσο μέσω των φωνητικών εντολών αυτού όσο και τον χειριστηρίων και της οθόνης αφής που διαθέτει, εύκολα θα βρεις αυτό που ψάχνεις.

Οι χώροι είναι και πάλι καλοί παρά τις πιο «μαζεμένες» διαστάσεις της με 4 ή και 5 επιβάτες να έχουν στη διάθεσή τους καλό χώρο για τα γόνατα αλλά και για τα κεφάλια τους, ενώ η μεγαλύτερη διαφορά σε σχέση με την προηγούμενη γενιά είναι πως ο χώρος αποσκευών έχει αυξηθεί κατά 14 λίτρα, φτάνοντας στα 435 λίτρα συνολικά. Το σημαντικότερο εδώ ωστόσο είναι το γεγονός πως αυτός διαθέτει μεγαλύτερο άνοιγμα και πλήρως εκμεταλλεύσιμο σχήμα, αλλά και επιπλέον χώρο κάτω από το δάπεδό του. 

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

NEO TRANSPORTER
test center