2 φωτογραφίες »

Το Ford EcoSport ST-Line είναι διαθέσιμο με τον 1,0 λτ. EcoBoost κινητήρα των 125 και 140 ίππων καθώς και με τον diesel των 1,5 λτ. με απόδοση 120 ίππους, όλοι τους αποκλειστικά με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο.

Ford EcoSport: Η σπορ αύρα της ST-Line & στο EcoSport

84.584 Επισκέψεις στο άρθρο

H έκδοση ST Line δίνει και στο EcoSport έναν πολύ πιο ενδιαφέρον αισθητικό αποτέλεσμα με έμφαση στα σπορ στοιχεία, όπως συμβαίνει σε κάθε μοντέλο της εταιρείας με αυτό το αισθητικό εξοπλιστικά πακέτο. Το EcoSport διαθέτει ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και ζάντες 17 ιντσών, ράγες οροφής, μαύρο χρώμα οροφής, φιμέ κρύσταλλα και ελκυστικά χρώματα στην παλέτα του, μέσω των οποίων μπορεί να διαφοροποιηθεί ακόμα περισσότερο αφού διαθέτει και κάποια ιδιαίτερα ξεχωριστά που αρκούν για να τραβήξουν το μάτι και να συμπληρώσουν τον όμορφο χαρακτήρα του.

Σπορ και όμορφο, γίνεται και πιο high-tech
Η έκδοση ST-Line του EcoSport είναι μια πλήρης και από άποψη εξοπλισμού έκδοση περιλαμβάνοντας σύγχρονο και ποιοτικό διάκοσμο αλλά και πολλά από τα σύγχρονα συστήματα. Προαιρετικά μπορεί να εξοπλιστεί με το πακέτο Driver Assistance προσφέροντας ακόμα περισσότερα συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης, ενώ τα στάνταρ ημιδερμάτινα καθίσματα, η οθόνη αφής 8 ιντσών για το infotainment Sync3 και το κορυφαίο ηχοσύστημα της B&O συμπληρώνουν το ευχάριστο προφίλ του και δίνουν τη «νότα» για τον νεανικό του χαρακτήρα.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

peugeot
NISSAN