4 φωτογραφίες »

To Kia Stonic εφοδιάζεται με 1.000άρη turbo κινητήρα των 100 και 120 ίππων (και με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DCT) καθώς και με τον 1,6 λτ. diesel κινητήρα με 115 και 136 ίππους.

Kia Stonic: Ενα Stonic διαφορετικό από τα άλλα

84.603 Επισκέψεις στο άρθρο

Το μικρό crossover της Kia διακρίνεται για την δυναμική του σχεδίαση που είναι ικανή να κερδίσει το ενδιαφέρον του παρατηρητή ακόμα και στις απλές του εκδόσεις. Ωστόσο και σε αυτό υπάρχει η δυνατότητα να γίνει ευρεία χρήση στοιχείων εξατομίκευσης, οι λεπτομέρειες των οποίων είναι σε θέση να «κατεβάσουν σαγόνια». Μέσα από μια γκάμα που προσφέρει είκοσι διχρωμίες για την οροφή και το αμάξωμα, τις 17 ιντσών ζάντες, τις ράγες οροφής, τα φιμέ κρύσταλλα και τα LED φωτιστικά σώματα, η έκδοση EX Premium είναι μια έκδοση που ξεχωρίζει μέσα στην γκάμα του Stonic και τραβάει τα βλέμματα του παρατηρητή.

Δέρμα και χρώμα στο εσωτερικό
Στο εσωτερικό του το Stonic ακολουθεί και εκεί έναν πιο ξεχωριστό δρόμο, με την πλούσια έκδοση EX Premium να διαθέτει δερμάτινες επενδύσεις καθισμάτων και πιο σύγχρονο διάκοσμο με οθόνη 7 ιντσών στο κέντρο του ταμπλό για το σύστημα infotainment. Και εδώ την ιδιαίτερη εικόνα του συμπληρώνουν οι χρωματικές bronze λεπτομέρειες που δίνουν έναν πιο premium αλλά και πιο νεανικό χαρακτήρα.


ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
NISSAN