3 φωτογραφίες »

Το Skoda Kamiq εφοδιάζεται με κινητήρα 1,0 λίτρου TSI με απόδοση 95 και 116 ίππους αλλά και με 1,5 λτ. TSI απόδοσης 150 ίππων. Επιπλέον διατίθεται και σε έκδοση με φυσικό αέριο-βενζίνης (1,0 με 90 ίππους) αλλά και με diesel κινητήρα (1,6 ΤDI με 116 ίππους).

Skoda Kamiq: Εχει στυλ στην έκδοση… Style

84.541 Επισκέψεις στο άρθρο

Το Skoda Kamiq προβάλλει ένα όμορφο σχεδιαστικό προφίλ στην έκδοση Style με αυτή να ενσωματώνει LED φωτιστικά σώματα, ράγες οροφής και ζάντες 17 ιντσών (προαιρετικά 18 ιντσών) αλλά και φιμέ κρύσταλλα, στοιχεία που σε συνδυασμό με ένα από τα πιο έντονα χρώματα της παλέτας του όπως το Rallye Green. Προαιρετικά μπορεί να εφοδιαστεί και αυτό με πανοραμική γυάλινη ηλιοροφή, που δίνει άλλο «αέρα» και σε αισθητικό επίπεδο. 

Πλήρες και προαιρετικά το «κάτι» παραπάνω
Η έκδοση Style έχει αρκετά στοιχεία, όπως είναι ο ψηφιακός πίνακας οργάνων και η οθόνη αφής 8 ιντσών του συστήματος infotainment, ενώ διαθέτει και όλα τα νέα σύγχρονα στοιχεία άνεσης και ασφάλειας. Για το κάτι παραπάνω σε ποιοτικό και αισθητικό επίπεδο, πρέπει να ανατρέξουμε στον πίνακα του προαιρετικού εξοπλισμού που προσφέρει δερμάτινα ηλεκτρικά και θερμαινόμενα καθίσματα, ηλεκτρική πόρτα χώρου αποσκευών, ασύρματη φόρτιση κινητού κ.α..

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

home pro
moto