3 φωτογραφίες »

Το Suzuki Vitara είναι διαθέσιμο σε δικίνητες και 4κίνητες εκδόσεις με κινητήρα 1,4 λτ. turbo απόδοσης 140 ίππων καθώς και σε εκδόσεις που συνδυάζονται και με ήπια υβριδικό σύστημα με 129 ίππους.

Suzuki Vitara: Ετοιμα πακέτα με βάση την GLX

84.532 Επισκέψεις στο άρθρο

Το Suzuki Vitara στην κορυφαία του έκδοση GLX έχει πλούσιο εξοπλισμό με αρκετά στοιχεία από αυτά να αναβαθμίζουν και την αισθητική του, δίδοντάς του ένα όμορφο και ξεχωριστό συνολικό προφίλ. Η έκδοση GLX διατίθεται και σε «πακέτο» με ηλιοροφή και ζάντες 17 ιντσών, ενώ προσφέρει και διχρωμία αμαξώματος-οροφής, με το περλέ χρώμα Solar yellow pearl και τη μαύρη οροφή αυτού να είναι και η πιο «χορταστική» στο μάτι επιλογή στην γκάμα του (από τις 4 συνολικά επιλογές διχρωμίας που προσφέρει). 

Πλούσιο και στο εσωτερικό του
Η έκδοση GLX είναι ιδιαίτερα γενναιόδωρη και στο εσωτερικό του Vitara προσθέτοντας σε αυτό καλύτερες επενδύσεις και δερμάτινα καθίσματα, αλλά και πολλά τεχνολογικά συστήματα καθώς και οθόνη αφής 7 ιντσών για το σύστημα infotainment. Και εδώ όπως και με την εξωτερική του εμφάνιση, ο ενδιαφερόμενος θα βρει πολλά στοιχεία να συμπεριλαμβάνονται στα εξοπλιστικά πακέτα που προσφέρει η Suzuki, χωρίς να χρειάζεται έτσι να «χάνεται» μέσα στην λίστα του προαιρετικού εξοπλισμού.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto