Το GT-R συμπληρώνει φέτος 50 χρόνια ζωής και η Nissan γιορτάζει το γεγονός με μία ειδική έκδοση.

Το μοντέλο έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνισή στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης.

Ο 50χρονος «Godzilla» φέρει στο αμάξωμα μια φαρδιά λωρίδα και μια πιο λεπτή που την περικλείει.

Στο εσωτερικό η εορταστική αυτή έκδοση χαρακτηρίζεται από τον συνδυασμό γκρι αποχρώσεων.

Εορταστικό Nissan GT-R για τα 50 χρόνια

3.501 Επισκέψεις στο άρθρο (17/4/2019)

Το GT-R συμπληρώνει φέτος 50 χρόνια ζωής και η Nissan γιορτάζει το γεγονός με μία ειδική έκδοση του μοντέλου η οποία πήρε την ονομασία 50th Anniversary Edition.

Το μοντέλο έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνισή στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης, έχοντας μία νέα εξωτερική εμφάνιση, όπως συνηθίζεται σε πολλές επετειακές εκδόσεις αυτοκινήτων.
 
Ο 50χρονος «Godzilla» φέρει στο αμάξωμα μια φαρδιά λωρίδα και μια πιο λεπτή που την περικλείει, οι οποίες έχουν διαφορετικό χρωματισμό, έτσι ώστε να συνδυάζεται με το βασικό χρώμα. Οι συνδυασμοί που μπορούν να γίνουν είναι μόνο τρεις. Λευκό χρώμα με κόκκινες λωρίδες, ασημένιο χρώμα με λευκές λωρίδες και μπλε χρώμα με λευκές ρίγες. Μάλιστα ο τελευταίος μπλε (Bayside Blue) χρωματισμός επιστρέφει, αποτίοντας φόρο τιμής στο R34 Skyline GT-R με το οποίο συνδυάστηκε στην πορεία του μοντέλου.
 
Στο εσωτερικό η εορταστική αυτή έκδοση χαρακτηρίζεται από τον συνδυασμό γκρι αποχρώσεων, αλλά και την ύπαρξη ενός μοναδικού τιμονιού και ενός επιλογέα ταχυτήτων. Παρόντα είναι και τα ειδικά σήματα της 50th Anniversary Edition.
 
Τέλος να σημειωθεί πως ο V6 3,8 λίτρων κινητήρας παραμένει σταθερός στη θέση του, ωστόσο κερδίζει νέο τούρμπο για καλύτερη απόκριση και αύξηση κατά 5% στην απόδοση του.

Toyota
test center