H Gemballa θέλησε να αυξήσει κατά 35-40% την ιπποδύναμη του μοντέλου και κατά 30% την ροπή του.

H Gemballa θέλησε να αυξήσει κατά 35-40% την ιπποδύναμη του μοντέλου και κατά 30% την ροπή του.

H Cayenne της Gemballa

6.227 Επισκέψεις στο άρθρο (17/5/2018)

Πολύ ξεχωριστή είναι η συγκεκριμένη Porsche Cayenne, αφότου έλαβε το βελτιωτικό πακέτο της Gemballa. Πώς σου φαίνεται;

Εάν είσαι εύρωστος οικονομικά, θα μπορούσες πολύ εύκολα να διαλέξεις κάποια Βentayga ή την Lamborghini Urus για το επόμενο σου SUV, ωστόσο αν αποζητάς την μοναδικότητα, τότε θα μπορούσες πολύ εύκολα να επιλέξεις αυτό το βελτιωτικό kit της Gemballa για την Porsche Cayenne
.
Όπως μπορείτε να δείτε, η Cayenne αυτή είναι σαν να βγήκε μέσα από ταινία του RoboCop, ωστόσο παρά την σκληραγωγημένη της εμφάνιση, το αυτοκίνητο είναι στην πραγματικότητα 70 κιλά ελαφρύτερο από το μοντέλο παραγωγής με την Gemballa να ανακοινώνει ότι πολλά από τα μέρη της που ήταν κατασκευασμένα από ατσάλι και πλαστικό αντικαταστάθηκαν από ανθρακόνημα. ¶λλες διαφοροποιήσεις περιλαμβάνουν νέο μπροστινό προφυλακτήρα με μεγαλύτερους εισαγωγείς αέρα, νέα LED φώτα, μεγαλύτερους θόλους, τέσσερις απολήξεις της εξάτμισης και 22άρες ζάντες αλουμινίου.
 
Στον τομέα της ισχύος, η Gemballa θέλησε να αυξήσει κατά 35-40% την ιπποδύναμη του μοντέλου και κατά 30% την ροπή του μέσω δικών της υπερτροφοδοτών, μεγαλύτερων intercooler, νέου συστήματος εξάτμισης και καινούριου προγράμματος στον κινητήρα. Έτσι, από τα 550 άλογα, η ισχύς υπολογίζεται τώρα στα 721 άλογα ενώ η ροπή αυξήθηκε από τα 750 Nm στα 955 Νm. Όσον αφορά στις επιδόσεις, τα 0-100 γίνονται πλέον σε 4,1 δευτερόλεπτα, με την μέγιστη τελική ταχύτητα να φτάνει πλέον τα 310 χλμ./ώρα από 283 χλμ./ώρα που μοντέλου παραγωγής.

Πώς σου φαίνεται;
 

Toyota
moto