3 φωτογραφίες »

Βλέπετε το ανανεωμένο Lexus IS.

Η Lexus ετοιμάζει νέο IS500

3.088 Επισκέψεις στο άρθρο (3/7/2020)

Η Lexus στα μέσα Ιουνίου αποκάλυψε το ανανεωμένο IS, ωστόσο όπως προέκυψε από έγγραφα τα οποία ήρθαν στο φως της δημοσιότητας η ιαπωνική φίρμα ενδιαφέρεται να επεκτείνει τη γκάμα της με μία ολοκαίνουργια έκδοση.


Οι άνθρωποι της μάρκας έχουν ήδη κάνει ένα πρώτο βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση, υποβάλλοντας τις απαραίτητες αιτήσεις για να κατοχυρώσουν το λογότυπο IS500. Όπως μπορείτε να δείτε στις εικόνες οι αιτήσεις κατατέθηκαν στις 25 Ιουνίου στα αρμόδια τμήματα των ΗΠΑ και Καναδά.
 
Σύμφωνα με όσα αναγράφουν οι αιτήσεις το λογότυπο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για «αυτοκίνητα και τα δομικά μέρη του», που είναι και η συγκεκριμένη κατηγορία την οποία επιλέγουν όσες μάρκες θέλουν να κατοχυρώσουν κάποια ονομασία για οποιοδήποτε όχημά τους.
 
Από κει και πέρα πληροφορίες  για το IS500 δεν έχουν υπάρξει, όμως η φημολογία υποστηρίζει ότι πρόκειται για μία νέα έκδοση εξοπλισμένη με τον V8 ατμοσφαιρικό κινητήρα 5,0 λίτρων που τροφοδοτεί τα GS F, RC F και LC500. Το μοτέρ στο IS500 θα προσφέρει περίπου 480 ίππους και 540 Nm ροπής και αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του σε περίπου ένα χρόνο από τώρα.
 
Κλείνοντας να θυμίσουμε πως αυτή τη στιγμή στην κορυφή των εκδόσεων του IS φιγουράρει το IS 350 διαθέσιμο τόσο με πίσω κίνηση όσο και με κίνηση σε όλους τους τροχούς. Αμφότερα τα μοντέλα λαμβάνουν το V6 3,5 λίτρων μοτέρ με ισχύ 315 ίππους.

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda