5 φωτογραφίες »

Το τελευταίο μοντέλο στο οποίο έβαλαν το χεράκι τους οι άνθρωποι της Mansory είναι αυτή η πορτοκαλί Porsche Cayenne Turbo Coupe.

Η Mansory «ντόπαρε» την Porsche Cayenne

3.013 Επισκέψεις στο άρθρο (17/9/2020)

Την Porsche Cayenne Turbo Coupe «πείραξε» η βελτιωτική εταιρεία Mansory και έδωσε στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα των ενεργειών της.

Το τελευταίο μοντέλο στο οποίο έβαλαν το χεράκι τους οι άνθρωποι της Mansory είναι αυτή η πορτοκαλί Porsche Cayenne Turbo Coupe, εφαρμόζοντας ένα νέο πακέτο τροποποιήσεων που ταιριάζει σε όλες τις Porsche Cayenne 3ης γενιάς και όχι μόνο στην Coupe.
 
Το μοντέλο εξοπλίζεται με ένα νέο κιτ αμαξώματος που περιλαμβάνει ένα νέο καπό από ανθρακονήματα με ενσωματωμένες εισόδους αέρα. Από κει και πέρα παρόντα είναι πρόσθετα εξαρτήματα από ανθρακονήματα όπως αεραγωγοί, ποδιές μπροστά, πίσω και στο πλάι, αλλά και καπάκια καθρεπτών. Κλείνοντας με το εξωτερικό να σημειώσουμε πως οι Y.5 τροχοί προέρχονται από τη Mansory, με τις διαστάσεις τους να ορίζονται στις 23 ίντσες.
 
Από κει και πέρα η βελτιωτική εταιρεία έχει προχωρήσει σε αλλαγές στο λογισμικό του εγκεφάλου ανεβάζοντας την ισχύ του V8 μοτέρ στους 700 ίππους και στα 900 Nm ροπής. Σύμφωνα με την Mansory πλέον το 0-100 χλμ./ώρα διαρκεί 3,2 δευτερόλεπτα.
 
Τέλος να σημειώσουμε πως και η συγκεκριμένη Porsche Cayenne Turbo Coupe της Mansory είναι διαθέσιμη προς πώληση, με την τιμή να ανέρχεται στις 249.400 ευρώ.

Mercedes
moto