Ό,τι απέμεινε από τη M3 μετά τη σφοδρή σύγκρουση στο διαχωριστικό στηθαίο με 320 χλμ./ώρα.

Έτσι ήταν η BMW M3 πριν...

... και έτσι έγινε μετά!

Ο οδηγός της Μ3 δήλωσε σε Μέσα της Νοτίου Αφρικής πως θα το ξαναέκανε, παρόλο που έχασε και τα δύο του πόδια στο ατύχημα.

Ο συνοδηγός τη γλίτωσε με μερικές γρατζουνιές και ένα κόψιμο στο δάχτυλο.

«Κοντράκιας» τρακάρει με 300+ χλμ./ώρα (+video)

56.699 Επισκέψεις στο άρθρο (19/2/2019)

Αμετανόητος δηλώνει ο οδηγός της BMW M3 που έχασε και τα δύο του πόδια μετά από σφοδρή σύγκρουση με ιλιγγιώδη ταχύτητα, κατά τη διάρκεια παράνομου αγώνα σε αυτοκινητόδρομο!

Τι κι αν έχασε και τα δύο του πόδια και κινδύνεψε να χάσει την ίδια του τη ζωη, ο Taufiq Carr, οδηγός της BMW M3 που τράκαρε με 320 χλμ./ώρα σε αυτοκινητόδρομο της Νοτίου Αφρικής δηλώνει ευθαρσώς σε τοπικά Μέσα πως θα το ξανά έκανε!

Όπως θα δείτε στο βίντεο παρακάτω (σ.σ. υπάρχουν διαφορετικές λήψεις μέσα και έξω από το αυτοκίνητο) ο οδηγός της «αδικοχαμένης» BMW M3 ξεκινά κόντρα με μια λευκή M4 στον αυτοκινητόδρομο της N1 κοντά στην πόλη «Century City».
 

Τα δύο αυτοκίνητα αναπτύσσουν ιλιγγιώδεις ταχύτητες, με τον οδηγό της M3 να ισχυρίζεται πως, τη στιγμή που έχασε τον έλεγχο το κοντέρ έδειχνε 320 χλμ./ώρα. Ο συνοδηγός της M3 τη γλίτωσε με μερικές γρατζουνιές και ένα κόψιμο στο δάχτυλο.

Τέλος, σημειώνουμε πως, οι τοπικές Αρχές άνοιξαν ποινικό φάκελο εις βάρος του Carr για απερίσκεπτη οδήγηση. Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες ο Νοτιοαφρικανός επιχειρηματίας έχει ήδη δύο παιδιά και η γυναίκα του είναι έγκυος στο τρίτο. Εσείς πως σχολιάζετε την κίνηση, αλλά και τις δηλώσεις του Taufiq Carr; 
 

Hyundai
NISSAN