3 φωτογραφίες »

H νέα C-Class θα διατεθεί τόσο σε βενζίνη όσο και σε diesel και φυσικά θα υπάρχουν εκδόσεις που θα εξοπλίζονται με σύστημα 48 Volt.

Μαζί οι Mercedes C-Class σεντάν και βάγκον (+vid)

2.982 Επισκέψεις στο άρθρο (21/9/2020)

Ολοένα και πιο συχνές γίνονται οι δοκιμές της επερχόμενης, ολοκαίνουργιας Mercedes C-Class με ένα κατασκοπευτικό βίντεο να «συλλαμβάνει» το αυτοκίνητο τόσο σε σεντάν, όσο και σε βάγκον έκδοση.


Έχοντας τις κωδικές ονομασίες W203 (sedan) και S203 (wagon), κατά το παρελθόν έχουν υπάρξει αρκετές πληροφορίες για τη νέα C-Class. Μάλιστα πρόσφατα ο επικεφαλής της Daimler, Ola Kaellenius υπαινίχθηκε ότι η C-Class θα επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό από την S-Class. Αυτό φαίνεται να ισχύει και στην πράξη, καθώς μία από τις προηγούμενες παρατηρήσεις αναφορικά με την C-Class ήταν ο μεγάλος αριθμός οθονών που υπάρχουν στην καμπίνα.
 
Επίσης, οι περισσότερες αναφορές κάνουν λόγο πως το μήκος του αυτοκινήτου θα αυξηθεί, αφενός για να παρέχει περισσότερη άνεση στους πίσω επιβάτες, αφετέρου για να μπορούν να εγκατασταθούν καλύτερα οι μπαταρίες στις ηλεκτροκίνητες εκδόσεις που ετοιμάζει η Mercedes.
 
H νέα C-Class θα διατεθεί τόσο σε βενζίνη όσο και σε diesel και φυσικά θα υπάρχουν εκδόσεις που θα εξοπλίζονται με σύστημα 48 Volt και υβριδική μονάδα για μείωση της κατανάλωσης και βελτίωση των επιδόσεων. Ένα e-Boost περίπου 100 Nm θα μπορεί να δώσει έξτρα ζωντάνια ακόμα και στις βασικές τετρακύλινδρες εκδόσεις, βοηθώντας ταυτόχρονα την τήρηση των προδιαγραφών ρύπων και για το μέλλον.
 
Τέλος να σημειώσουμε πως μετά την άφιξη του κανονικού μοντέλου (που θα έρθει σε σεντάν, βάγκον και κουπέ αμάξωμα), η μάρκα θα διαθέσει στο μέλλον «καυτές», AMG εκδόσεις για αυτούς που θέλουν το κάτι παραπάνω.
 
Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την επερχόμενη C-Class της Mercedes θα υπάρξουν τις επόμενες εβδομάδες και μήνες, καθώς πλησιάζουμε στην ημέρα αποκάλυψής της, η οποία πιθανότατα θα συμβεί στις αρχές του 2021.
 
 

Mercedes
test center