4 φωτογραφίες »

Opel Grandland X: Ανετο & πρακτικό

230.618 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2019)

Το Opel Grandland X είναι μια από τις προτάσεις που εστιάζουν κυρίως σε αυτά που ζητά ο αγοραστής της κατηγορίας: ¶νεση και πρακτικότητα.

Παρά τη συγγένειά του με το Peugeot 3008, το Grandland X έχει τη δική του ξεχωριστή ταυτότητα και φυσικά την σφραγίδα της Οpel σε θέματα ποιότητας, άνεσης και πρακτικότητας. Η ευκολία οδήγησης σε συνδυασμό με τη μαλακή-απορροφητική ανάρτηση και το ελαφρύ τιμόνι, καθιστούν το Grandland X έναν σύντροφο στην καθημερινότητα. Μαζί φυσικά η πρακτική και ευρύχωρη καμπίνα, αλλά και ο μεγάλος χώρος αποσκευών (514 λτ.) Η μαλακή ανάρτηση στην άσφαλτο ευνοεί την κλίση, κυρίως όμως προσφέρει υψηλή άνεση. Ο δε 1,2 τurbo, εύρυθμος και εύρωστος βενζινοκινητήρας προσφέρει πολύ καλές επιδόσεις σε συνδυασμό με λογική κατανάλωση και χαμηλό θόρυβο.

Τα κατάφερε
Τα ασφάλτινα κυρίως χαρακτηριστικά του Grandland X, που είχαμε στο Mega Test, δεν εμπόδισαν το οικογενειακό SUV της Opel να περάσει χωρίς ιδιαίτερα ζόρια τις κακοτοπιές, τις λάσπες και τις κροκάλες που κλήθηκε να αντιμετωπίσει. Να σημειώσουμε πως το μοντέλο της δοκιμής είχε εντελώς ασφάλτινα ελαστικά και δεν είχε το προσφερόμενο ως έξτρα, εξελιγμένο σύστημα ελέγχου πρόσφυσης Ιntelligrip. Eίχε όμως την απαιτούμενη απόσταση από το έδαφος και καλές γωνίες αναρρίχησης, στοιχεία που το βοήθησαν να τα βγάλει πέρα. Το βενζινοκίνητο Opel Grandland X με 8άρι αυτόματο κιβώτιο είναι διαθέσιμο από την έκδοση X-Plore και τιμή 27.500 ευρώ.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

NEO TRAFIC
skoda