Με 71,2 εκ. από το ειδικό υλικό «γέμισε» ο χώρος αποσκευών του Citroen C5 Aircross.

Δεν είναι μόνο ο όγκος του χώρου αποσκευών αλλά και το κανονικό του σχήμα που καθιστά το C5 Aircross ξεχωριστό στον τομέα.

Citroen C5 Aircross: 570 λίτρα 

389.822 Επισκέψεις στο άρθρο (6/11/2019)

+ Συνολικός όγκος, βάθος, ρυθμιζόμενο δάπεδο σε 2 θέσεις
- Πλάτος ανοίγματος πόρτας, κατώφλι εξωτερικά

Οι μεγάλες εξωτερικές διαστάσεις του Citroen C5 Aircross διαμορφώνουν αντίστοιχα και μεγάλους εσωτερικούς χώρους. Ο χώρος αποσκευών του είναι άλλωστε από τους μεγαλύτερους που ανακοινώνονται σε αυτή την κατηγορία, κάτι που επιβεβαιώθηκε και με τον «Ταμερλάνο» μας. Το C5 Aircross λοιπόν, χρειάστηκε 71,2 εκ. από το ειδικό υλικό του ογκομετρητή μας, κάτι που μεταφράζεται σε χωρητικότητα 570 λίτρων. Αυτή είναι λοιπόν η καλύτερη επίδοση μέχρι στιγμής για τα δεδομένα της κατηγορίας, όταν ο μέσος όρος αυτής ανέρχεται με βάση τις μετρήσεις μας στα 500 λίτρα.

Όσον αφορά στην «μορφολογία» του, ο χώρος αποσκευών έχει ιδιαίτερα μεγάλο βάθος (κοντά στο 1,0 μ. το ελάχιστο), έχει επίπεδο δάπεδο (μηδενικό κατώφλι εσωτερικά) και κανονικό σχήμα (σταθερό πλάτος στα 1.040 χλστ.), ενώ φυσικά η μέτρησή μας πραγματοποιήθηκε με τα 3 ανεξάρτητα συρόμενα καθίσματα σε κανονική θέση, αφού το C5 Aircross διακρίνεται μεταξύ άλλων και για την πρακτικότητα του εσωτερικού του. Ο χώρος αποσκευών διαθέτει δάπεδο που ρυθμίζεται σε δύο θέσεις, με την μέτρησή μας να αφορά στην πιο χαμηλή ρύθμιση ενώ τέλος, ανασηκώνοντάς το, βρίσκουμε την ρεζέρβα ανάγκης που καταλαμβάνει αρκετό χώρο από τον συνολικό όγκο του πορτ-μπαγκάζ.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto