3 φωτογραφίες »

Το τωρινό Jeep Renegade.

Στα σκαριά Jeep Renegade Speedster;

4.584 Επισκέψεις στο άρθρο (21/5/2020)

Μια πολύ ξεχωριστή έκδοση για το Renegade ετοιμάζει η Jeep, με την οποία θα μπορούσε να προσφέρει κάτι το ξεχωριστό στην κατηγορία των SUV.

Έντονες φήμες πως η Jeep ετοιμάζει μια ειδική έκδοση για το Renegade για να τιμήσει ένα από τα πιο ενδιαφέροντα αυτοκίνητα στην ιστορία της έχουν αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα. Σύμφωνα με διεθνή μέσα, μια έκδοση με την ονομασία Jeepster βρίσκεται στα σκαριά βασιζόμενη πάνω στο βασικό εξοπλιστικό επίπεδο Sport αλλά υιοθετώντας αρκετές αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση που θα την κάνουν να ξεχωρίζει.

Η Jeep δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα ακόμη αλλά ήδη γίνεται λόγος πως το Renegade Jeepster θα εξοπλίζεται με 19άρες σκούρες ασημί ζάντες, μαύρο φινίρισμα στην γρίλια και με εμβλήματα Jeepster και θα προσφέρεται σε πέντε χρώματα μεταξύ των οποίων το μαύρο και το Colorado κόκκινο. Μέσα στην καμπίνα, η έκδοση θα επωφελείται από συστήματα remote start και keyless entry και θα εξοπλίζεται με 7άρα οθόνη για το σύστημα infotainment.

Το πρώτο Jeepster ήταν ένα δικίνητο roadster που κατασκευάστηκε πρώτο φορά το 1948 και τράβηξε τα βλέμματα χάρη στην σχεδίασή του. Η επόμενη γενιά ονομάστηκε Jeepster Commando και ουσιαστικά υπήρξε το αντίπαλο δέος του Ford Bronco ενώ το ακολούθησε ένα αυτοκίνητο concept την δεκαετία του 1990 που συνδύαζε τα χαρακτηριστικά ενός διθέσιου roadster με στοιχεία τετρακίνητου SUV με μεγάλη απόσταση από το έδαφος.

Μένει να δούμε κατά πόσο το Renegade Jeepster θα αντλήσει έμπνευση από τις προηγούμενες γενιές ή απλά θα δανειστεί την ονομασία για να πετύχει περισσότερες πωλήσεις.
 

Toyota
Audi