To εμπορικό λανσάρισμα του LEAF E-Plus αναμένεται στις αρχές του 2019.

Έρχεται ισχυρότερο LEAF!

3.442 Επισκέψεις στο άρθρο (18/7/2018)

Μια νέα έκδοση Ε-Plus για το LEAF ετοιμάζει η Nissan που θα του προσφέρει μεγαλύτερη ισχύ, μεγαλύτερη αυτονομία και μικρότερο χρόνο φόρτισης. Διαβάστε τι μαθαίνουμε.

Μια νέα πιο ισχυρή και τεχνολογικά εξελιγμένη έκδοση κάτω από την ονομασία Ε-Plus αναμένεται να λανσαριστεί για το Νissan LEAF μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, προσφέροντας στο μοντέλο μεγαλύτερες δυνατότητες.

Ακριβείς και επίσημες πληροφορίες δεν υπάρχουν μέχρι αυτή την στιγμή, ωστόσο το προηγούμενο διάστημα, ο επικεφαλής της Nissan στον τομέα των ηλεκτρικών αυτοκινήτων έχει αφήσει να εννοηθούν μια σειρά από τεχνικά χαρακτηριστικά. Συγκεκριμένα, το LEAF θα επωφεληθεί από μια μεγαλύτερη μπαταρία 60 kWh αλλά και από ένα ισχυρότερο ηλεκτρικό μοτέρ που θα ξεπερνά τα 200 άλογα σε ισχύ.
 
Σαν να μην έφταναν αυτά, στην νέα έκδοση η ηλεκτρική του αυτονομία λέγεται ότι θα ξεπεράσει τα 322 χλμ και ίσως φτάσει ακόμα και τα 350 χλμ αυτονομίας σύμφωνα με κάποιες αναφορές από πηγές κοντά στην μάρκα. Μικρότερος θα είναι και ο χρόνος φόρτισης, με τον φορητό φορτιστή να έχει ρυθμό 11-22 kW, ενώ σε ειδικευμένους σταθμούς το νούμερο μπορεί να φτάσει τα 102 kW, σχεδόν διπλάσια από το τωρινό LEAF.

To εμπορικό λανσάρισμα του LEAF E-Plus αναμένεται στις αρχές του 2019, πιο πριν όμως θα κάνει το ντεμπούτο μπροστά στο κοινό στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Los Angeles.

VW LEASEPRO
test center