Ο μεγάλος νικητής, κ. Νικόλαος Μιχαλάκης

Ο νικητής του weekend με το Honda H-RV!

4168 Επισκέψεις στο άρθρο

Ακόμα ένας μεγάλος διαγωνισμός του AutoΤρίτη Touring έφτασε στο τέλος του, αναδεικνύοντας έναν σούπερ τυχερό, ο οποίος θα περάσει ένα μαγευτικό weekend σε ξενοδοχείο της επιλογής του, έχοντας στη διάθεσή του για όλο το Σαββατοκύριακο το Honda H-RV με γεμάτο ρεζερβουάρ!

 

O κ. Νικόλαος Μιχαλάκης ήταν ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού  για την ανάδειξη των TOP Προορισμών και Ξενοδοχείων για τον Noέμβριο, ψηφίζοντας τους αγαπημένους του προορισμούς και τους καλύτερους ξενώνες - ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα! 

Ο ενθουσιασμός του κ. Μιχαλάκη για τη νίκη του ήταν διάχυτος!

«Ευχαριστώ πάρα πολύ το autotriti.gr για το καταπληκτικό δώρο!Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δίνετε την ευκαιρία να επισκεφτώ όποιο μέρος της πανέμορφης Ελλάδας επιθυμώ!Είμαι σίγουρος πως σε συνδυασμό με την οδήγηση του Honda HR-V 1,5 θα είναι μία απίστευτη εμπειρία και πως θα περάσω ένα ονειρεμένο Σαββατοκύριακο!  Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι για το τέλειο δώρο!Να είστε καλά!», μας είπε μόλις έμαθε για το μεγάλο δώρο!

Ανάμεσα στους Top 10 Προορισμούς που ξεχώρισαν ήταν διάσημοι και ιδιαίτερα αγαπημένοι χειμερινοί προορισμοί που αναμένεται να γεμίσουν με όμορφες εικόνες τις εκδρομές και τα weekends μας.

 

Ακολουθεί η τελική κατάταξη των Top 10 Προορισμών, όπως εσείς τους αναδείξατε!

1. Γιάννενα

2. Αράχωβα

3. Καρπενήσι

4. Ορεινή Κορινθία

5. Καστοριά

6. Θεσσαλονίκη

7. Ναύπλιο

8. Πήλιο

9. Φλώρινα - Πρέσπες

10. Καλάβρυτα

 

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την τεράστια συμμετοχή σας και να ευχηθούμε στον κ. Μιχαλάκη να απολαύσει στο 100% το φανταστικό weekend που κέρδισε παρέα με το Honda H-RV με γεμάτο ρεζερβουάρ!