Ευεξία στις διακοπές

4618 Επισκέψεις στο άρθρο

Yoga retreats: Η εναλλακτική μορφή διακοπών, που προσφέρει χαλάρωση και ευεξία. Βρείτε την μορφή γιόγκα που σας ταιριάζει και πηγαίνετε στον ιδανικό για εσάς προορισμό.

 
Τα  yoga retreats είναι εναλλακτικός τύπος διακοπών, που συνδυάζουν  τη χαλάρωση τόσο τη σωματική, όσο και την πνευματική. Ουσιαστικά, πρόκειται για οργανωμένα κέντρα-ξενοδοχεία, που διαθέτουν καθημερινή εξάσκηση γιόγκα  συνδυαστικά με υγιεινή διατροφή. Πλέον, έχουν  δημιουργήθει ειδικά πακέτα διακοπών, που συμπεριλαμβάνουν τη διαμονή στα καταλύματα, το φαγητό, αλλά και τα μαθήματα γιόγκα. Υπάρχουν ολοκληρωμένα προγράμματα  για όσους θέλουν να συνδυάσουν διακοπές και άσκηση με δράσεις για κάθε γούστο!

Γιόγκα, διαλογισμός και θετική ενέργεια
Συνδυάστε γιόγκα και διαλογισμό μαθαίνοντας πώς να διαχειρίζεστε το θυμό  και πώς να κρατήσετε τη θετική σας ενέργεια είτε για τωρινές είτε για καταστάσεις που έχουν συμβεί στο παρελθόν. Απαλές και μικρές κινήσεις, βοηθούν στη χαλάρωση του σώματος και του νου αποφορτίζοντας το σώμα από όλα τα αρνητικά συναισθήματα.Ακόμη βελτιώνει τη κίνηση και την στάση του σώματος.

Πού θα το κάνετε:
Στο ξενοδοχείο Ellas στην Πάλαιρο θα βρείτε ένα ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα, όπου συμπεριλαμβάνονται τόσο η διαμονή, όσο και το πρόγραμμα  της γιόγκα.

Πιλάτες και γιόγκα για ευεξία και ενδυνάμωση του σώματος.
Οι πιλάτες είναι  ιδιαίτερα διαδεδόμενες, ως μέσο άθλησης καθώς ανακουφίζει από κάθε είδος στρες και αποτελεί την ιδανική άσκηση για όσουν ψάνχνουν μία ισορροπημένη ζωή και αυτογνωσία.  Ο συνδυασμός αυτών των δύο προσφέρει ευλυγισία και δύναμη, αλλά και τη δυνατότητα καλύτερης κίνησης στο σώμα.

Πού θα το κάνετε:
Στην Κάλυμνο στα Δωδεκάνησα στο Ibiscus Residence  μπορείτε τόσο να έχετε μια ολοκληρωμένη διαμονή, όσο και να βρείτε πρωινά μαθήματα γιόγκα, αλλά και να κάνετε πιλάτες τις απογευματινές ώρες, όταν δύει ο ήλιος.

Η πιο αθλητική μορφή γιόγκα με το δάσκαλο Chuck Miller.
H γνωστή Power Yoga είναι σίγουρα η πιο σωματικά απαιτητική άσκηση γιόγκα. Είναι ιδανική για όποιον έχει ασχοληθεί εντατικά με τον αθλητισμό και θέλει έντονη άσκηση στην ζωή του. Ο Chuck Miller είναι ο κορυφαίος του είδους και μπορεί να σας μεταδώσει όλες  αυτές τις γνώσεις, που είναι απαραίτητες για  γνωρίσετε αυτήν την μορφή άσκησης, αλλά και να βελτιώθειτε.

Πού θα το κάνετε:
Στο Ambelas Mare Christiana Hotel, Margarita Studios , Eleana Hotel  θα βρείτε το ιδανικό για εσάς πρόγραμμα με καθημερινά μαθήματα γιόγκα και ιδανική διαμονή,
 
Γιόγκα ιδιανική για χαλάρωση και  αθλητική άφυπνιση του σώματος.
Μία καινούργια τεχνική γιόγκα, που ονομάζεται bowspring είναι κατάλληλη για όλες τις ηλικίες για τη δημιουργία ενός δυναμικού  και ευλίγιστου σώματος. Είναι λύση για την φυσική αφύπνιση του σώματος.Αναζωογονεί το σώμα και προσφέρει την άσκηση, που απαιτείται  για να ξεφύγει από την καθιστική ζωή της καθημερινότητας.

Πού θα το κάνετε:
Στο Askas Pension Hotel στην Αμοργό συνδυάζοντας τη γυμναστική με την εξερεύνηση του πανέμορφου κυκλαδίτικου νησιού.