Super προσφορά διαμονής!

2325 Επισκέψεις στο άρθρο

Προλάβετε την προσφορά του Philoxenia Apartments στο Κρυονέρι Αιτωλοακαρνανίας για κρατήσεις έως 19/7!

Το Philoxenia Apartments βρίσκεται στο Κρυονέρι Αιτωλοακαρνανίας στον Πατραϊκό κόλπο με κρυστάλλινα νερά.

Η φιλική και γαλήνια ατμόσφαιρα του ξενοδοχείου είναι αυτό που το κάνει ιδανικό για να προσφέρει απόλαυση και χαλάρωση σε κάθε επισκέπτη του. Ιδανικό για οικογένειες αλλά και για λάτρεις των extreme sports.

Προσφέρει ευρύχωρα δωμάτια με όλες τις απαραίτητες παροχές και με υπέροχη θέα στη θάλασσα και το βουνό, 

Σε απόσταση αναπνοής βρίσκεται η παραλία για να απολαύσετε τη θάλασσα και τον καλοκαιρινό ήλιο.

Για κρατήσεις δωματίων πάνω από 4 διανυκτερεύσεις μέχρι τις 19/7 στα δίκλινα και στα οικογενειακά διαμερίσματα προσφέρεται άλλη μια διανυκτέρευση δωρεάν.

Μπείτε στην ιστοσελίδα και δηλώστε το ενδιαφέρον σας!
www.philoxenia-hotel.com

Λίγα λόγια για την περιοχή
Φθάνοντας ο επισκέπτης στο Philoxenia Hotel Apartments θα δει μπροστά του να ορθώνεται επιβλητικός ο βράχος της Βαράσοβας. Ένας ασβεστολιθικός όγκος ύψους 917 μέτρων δεσπόζει στο Κρυονέρι, μόλις 50 μέτρα από τις εγκαταστάσεις μας, γυμνός και κατάκρημνος, έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο παιχνίδι των αντιθέσεων που διαδραματίζεται με την εντυπωσιακή βλάστηση η οποία έχει αναπτυχθεί στους πρόποδές της Βαράσοβας από την πηγή που αναβλύζει κρυστάλλινα νερά. Το παιχνίδισμα της φύσης τελειώνει στην όμορφη παραλία δίνοντας στους λουόμενους την ευκαιρία να απολαύσουν μία εντυπωσιακή εμπειρία• η άγρια φύση που συγκεντρώνεται στην Βαράσοβα συμπληρώνεται εκπληκτικά από τον καταγάλανο ουρανό και τα πεντακάθαρα νερά της παραλίας Κρυονερίου προσφέροντας στον επισκέπτη μοναδικές στιγμές χαλάρωσης.