Εμπειρία ενός αιώνα

2359 Επισκέψεις στο άρθρο

Θες τα πιο δοκιμασμένα και ποιοτικά γλυκά; Η καλύτερη επιλογή είναι εδώ.

Τα ξεκίνημα των Ζαχαροπλαστείων Χατζή χρονολογείται από το 1908, όταν και έκαναν ντεμπούτο στη Θεσσαλονίκη. Έναν αιώνα αργότερα- το 2008- έγινε η …επέκταση και στην Αθήνα, με σκοπό να γνωρίσει και το κοινό της πρωτεύουσας τις έξοχες γεύσεις μιας άλλης, γλυκύτερης εποχής. Έτοιμοι λοιπόν για μια απολαυστική γνωριμία με τα πολίτικα σιροπιαστά Χανούμ μπουρέκ, μπακλαβά, εκμέκ, κανταιφι με καϊμάκι, βεζύρ παρμάκ (« τα δάχτυλα του βεζίρη»- παραδοσιακό χειροποίητο φύλλο με ζεστό σιρόπι και γέμιση κρέμα), σεκέρ παρέ (ζύμη από σιμιγδάλι και αμύγδαλα, περιχυμένα με καυτό σιρόπι), που « ακολουθούνται από τις υπόλοιπες θαυμάσιες δημιουργίες.

 Μπακλαβαδάκια και το σάμαλι τα συμπληρώνουν με τον καλύτερο τρόπο. Όλα αυτά μέσα σε ένα χώρο που διατηρεί στο ακέραιο τα χαρακτήρα και τη φυσιογνωμία του, σε ένα αυθεντικό περιβάλλον καφεζαχαροπλαστείου.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΩΝ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΩΝ
-Υψηλές προδιαγραφές σε ποιότητα α΄υλών, προμηθευτών και προϊόντων, μέσω καθημερινής διαδικασίας ποιοτικού ελέγχου
-Ιδιαίτερη ευαισθησία στους τομείς καθαριότητας και υγιεινής
-Ταχύτατη καθημερινή διακίνηση των προϊόντων μέσω ολοκληρωμένου δικτύου διανομής
-Σταθερά ανοδική πορεία και ανάπτυξη


ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΧΑΤΖΗ

-Λεπτομέρεια στην παρασκευή, διατήρηση, αποθήκευση και διακίνηση των προϊόντων
-Σταθερή ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών
-Σωστή ενημέρωση προκειμένου να βοηθηθούν οι συνεργάτες και οι πελάτες με σκοπό την επίτευξη των στόχων τους
-Έρευνα και ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών
-Έλεγχος πρώτων υλών με ιδιαίτερη προσοχή
-Αξιοπιστία και σεβασμός απέναντι στους πελάτες και τους συνεργάτες
-Ιδιαίτερη ευαισθησία στους τομείς καθαριότητας και υγιεινής
-Σωστή και γρήγορη εξυπηρέτηση πελατών
-Αποκλειστικά προϊόντα