Απόλαυση σε ανοιχτή θάλασσα

3499 Επισκέψεις στο άρθρο

Γνωρίστε τη μαγεία του θαλάσσιου αθλητισμού με μαθήματα ιστιοπλοΐας και ανοικτής θαλάσσης.

Για όλους τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους «δαμαστές» των κυμάτων και τους φίλους του υγιούς αθλητικού ιδεώδους, ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Περάματος προσφέρει διέξοδο προς τον θαλάσσιο αθλητισμό, τόσο με την ιστιοπλοΐα τριγώνου όσο και με τη σπουδαία σχολή ανοικτής θαλάσσης. 

Ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Περάματος ιδρύθηκε το 1997 αγκαλιάζοντας όλα αυτά τα χρόνια την νεολαία του Περάματος αλλά και όλου του άκρου της δυτικής Αττικής και προσφέροντας υγιή διέξοδο άθλησης για παιδιά από 7 έως 15 ετών στην ιστιοπλοΐα τριγώνου.

Επί 10 συναπτά έτη ο ΝΑΟ Περάματος συμμετέχει ανελλιπώς σε όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος Ανοικτής Θαλάσσης, Ράλλυ Αιγαίου, Κυκλάδων, με συνεχείς και πολλαπλές διακρίσεις τόσο επί των αθλητικών επιδόσεων, όσν και από πλευράς ήθους (βράβευση για διάσωση κινδυνεύοντος σκάφους).

Με σεβασμό στην «παράδοση» που θέλει το Πέραμα να είναι η κοιτίδα της ναυπηγικής τέχνης, ο ΝΑΟ Περάματος διατηρεί Τμήμα Παραδοσιακών Σκαφών τα οποία συμμετέχουν σε όλους τους ετήσιους αγώνες – εκδηλώσεις, Regata, Μιαούλια, Αρμάτα, Ράλλυ Κυκλάδων κ.α.

Τέλος, το εξειδικευμένο επιτελείο καθηγητών, (Αξ/κοι, ΠΝ, Λ.Σ., Ιατροί κ.α.), η απόκτηση ιδιόκτητου εκπαιδευτικού σκάφους αλλά και το χαμηλό κόστος διδάκτρων (συγκριτικά) έχουν καταστήσει τη Σχολή του ΝΑΟΠ ως «πρότυπον» στο χώρο.